Norrskenet Etapp 3

Vasastaden, Norrskenet Etapp 3

​I det gamla industrikvarteret vid Östgötagatan och Sveagatan i Vasastaden bygger vi 300 hyreslägenheter och kommersiella lokaler i markplan. Bygget av Norrskenets tredje etapp med 85 lägenheter påbörjas hösten 2020. Preliminär inflyttning våren 2023.

norrskenet_DJI_0094_580x387.jpg

På platsen, som av många Linköpingsbor är känd som gamla Priso-tomten, finns idag en hög skorsten kvar från den strumpfabrik som tidigare legat där. Skorstenen kommer att renoveras och bevaras och är inte det enda som kommer påminna om platsens historia. Den sista etappen av Norrskenet kommer att byggas i nygammal industristil med rött tegel och fönster som för tankarna till gamla fabriker.

Flygbild över etapperna Norrskenet

Fakta Norrskenet – etapp 3

Område: Vasastaden
Hyra: Ej klart
Antal rum: 1–4 rum och kök
Yta: 38–104 kvm
Antal bostäder: 85
Balkong/uteplats: Alla
Upplåtelseform: hyresrätt

Tidplan

Preliminär inflyttning: våren 2023
Preliminär uthyrningsstart: hösten 2021

Antal rum Antal lägenheter
1 rok
6
2 rok44
3 rok25
4 rok
10

Skissbild Norrskenet etapp 3

Skissbild Norrskenet etapp 3

Skissbild Norrskenet etapp 3

ÖPPET FÖR DIG OCH DIN VERKSAMHET

I den tredje etappen av Norrskenet bygger vi totalt sju kommersiella lokaler i markplan. Det blir moderna attraktiva lokaler som är öppna för dig och din verksamhet. En av de sju lokalerna förbereds för restaurangverksamhet i ett fantastiskt restaurangläge. Som lokalhyresgäst hos Stångåstaden får du en tillgänglig hyresvärd med en hög servicenivå. Har du några frågor om lokalerna i Norrskenet får du gärna kontakta Ulrika Frost på 013-208584 eller ulrika.frost@stangastaden.se.


OMRÅDET VASASTADEN

I Norrskenet har du nära till det mesta, ett riktigt drömläge. I Vasastaden finns redan idag skolor, livsmedelsbutiker och restauranger. Och i den nya stadsdelen i Vasastaden öppnas butiker, caféer och restauranger. Även när du vill ta dig utanför innerstaden kan du nästan inte bo bättre – resecentrum ligger bara några få minuter bort och med bil kommer du snabbt och smidigt ut på motorvägen.

Nyhetsbrev


Anmälan till nyhetsbrev om Norrskenet etapp 3
Välj prenumeration

LÄNKAR

Kontaktpersoner

Porträttbild Ulrika Thollander. Foto.
Ulrika Thollander

Kundansvarig Nyproduktion​
013-20 86 33
Ulrika.Thollander(a)stangastaden.se​​​​​​

Porträttbild Ulrika Frost. Foto.Ulrika Frost

Affärsutvecklings- och uthyrningsansvarig kommersiella lokaler
013-20 85 84
Ulrika.Frost(a​)stangast​aden.​se​