Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Nyinflyttad i Skattegården trivs på sina 46 kvadrat

Hemma hos

Sedan i höstas har nya hyresgäster flyttat in i det nybyggda huset i Skäggetorp. Här finns 46 lägenheter, alla med balkong eller uteplats. Vi har tittat in hos en nyinflyttad kund för att höra hur hon trivs.

Det är en social person som Ulrika Thollander, ansvarig för uthyrningen i det nya huset, träffar över en kopp nybryggt kaffe. Hyresgästen bodde tidigare mer centralt i Linköping men valde att flytta ut till Skäggetorp för att komma närmare naturen. Nu bor hon i en tvåa på 46 kvadrat. Det kan låta litet men kvadratmetrarna är välplanerade.

Vardagsrummet hänger samman med kök och matplats.

Jag har det jättebra här och jag får plats med allt jag behöver!

Nyinflyttad i två rum och kök.

Lägenheten är ljus och inbjudande och man kan sitta sex personer runt matbordet, ett klaffbord som lätt kan ändras från litet till stort. Köket har bra förvaringsmöjligheter och både diskmaskin samt kyl och frys är integrerade, så de smälter in bland de övriga köksskåpen.

Kök och matplats.

I trapphuset bor det flera som är nya i området och hon störs inte av sina grannar.

Jag stannar gärna och pratar med andra i området när jag är ute och går eller cyklar. Dom som jag har träffat är trevliga. Vissa är nyfikna på hur de nybyggda lägenheterna ser ut och då bjuder jag in dom till mig så dom se hur fina lägenheterna är, berättar hyresgästen.

Hon ser fram emot våren då hon kan njuta av uteplatsen som är stenlagd och där en häck är planterad för att rama in ytan. Hyresgästen bjuder gärna in vänner och alla som kommer är överraskade över hur fint det är i lägenheten och att området har så bra grönområden. Närheten till service och affärerna i Tornby gör att man tar lätt tar sig fram med cykel eller buss.

Uthyrning pågår – ring för visning!

Det finns lediga lägenheter i huset och uthyrningen pågår löpande. Kontaktperson för uthyrningen är Ulrika Thollander, är du intresserad av en visning så kontakta henne på telefon: 013-20 86 33​.

Läs mer på webben: stangastaden.se/nyproduktion/skattegarden