Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Dynamiken

I kvarteret Dynamiken eftersträvar vi lite mindre och yteffektiva hyreslägenheter.

Tidslinje

  1. 1 Planering pågår
  2. 2 Byggstart
  3. 3 Uthyrning pågår

Kvarteret som aldrig sover

Kvarteret Dynamiken blir ett 24/7-kvarter med sprudlande atmosfär och sömnlös verksamhet. Vi vänder oss framför allt till er som önskar bo i ett nytt och spännande bostadskvarter där det alltid är något på gång. Här eftersträvar vi lite mindre och yteffektiva hyreslägenheter. Detta är kvarteret som aldrig sover.

Fler bostäder i Dynamiken

Vi bygger ytterligare 192 lägenheter i storlekarna 1-4 rum och kök. Byggstart hösten 2023.

Perfekt läge

Du cyklar enkelt till såväl city som till universitetet och Mjärdevi Science Park. Flera busslinjer passerar området, och med bil är du snabbt ute på E4. I närområdet finns skola, förskola och mataffär. Samtidigt har du nära till lugnet och grönskan i Rydsskogen såväl som i Vallaskogen. Du har även promenadavstånd till alla upplevelser i Gamla Linköping.

Ebbe – Adolf Fredrik Wahlbecks son


Namnet Ebbepark har sin historiska förklaring. Ebbe var son till Adolf Fredrik Wahlbeck som grundade Wahlbecks Fabriker. Under Ebbes tid som vd i mitten av 1900-talet utvecklades tanken om att samutnyttja resurser mellan privatpersoner och företag. Som exempel fick fabrikens branddamm dubbla funktioner och blev en uppskattad swimmingpool för anställda. Alla var välkomna att tvätta på fabrikens tvätteri. Företaget lät också plantera tallar längs Westmansgatan för att skapa en hälsosam och trivsam miljö. Tanken om samutnyttjande av resurser tas vidare i Ebbepark. Cirkeln sluts och historien leder in framtiden.

Håll dig uppdaterad

Kontaktpersoner

Mattias Johansson
Mattias Johansson
Kundansvarig Nyproduktion​
Axel Viklund
Axel Viklund
Fastighetsförvaltare kommersiella lokaler