Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Dynamiken

I kvarteret Dynamiken i Ebbepark bygger vi 192 yteffektiva lägenheter. Preliminär inflyttning från årsskiftet 2025/2026.

Tidslinje

  1. 1 Planering pågår
  2. 2 Byggstart
  3. 3 Uthyrning pågår

Kvarteret som aldrig sover

Dynamiken är ett kvarter i det nybyggda området Ebbepark. Här bor du bekvämt i ett område som lever dygnet runt tack vare stadsdelens blandade karaktär med både företag och bostäder. Här har du nära till träningsmöjligheter, restauranger, skola och vård, på ett bekvämt avstånd såväl från innerstadens puls som Vallaskogens lugn.

I Dynamiken bygger vi 192 nya bostäder. Bostäderna är 1-4 rum och kök och planerad inflyttning är från årsskiftet 2025/2026.

Skissbild över bostäderna i Dynamiken.
Skissbild över bostäderna i Dynamiken.

Fakta Dynamiken

Område:

Ebbepark

Antal rum:

I rum och kokvrå – 4 rum och kök

Yta:

26-89 kvm

Balkong/uteplats:

Ja, de flesta

Inflyttning:

Preliminärt från årsskiftet 2025/2026

Perfekt läge

Du cyklar enkelt till såväl city som till universitetet och Mjärdevi Science Park. Flera busslinjer passerar området, och med bil är du snabbt ute på E4. I närområdet finns skola, förskola och mataffär. Samtidigt har du nära till lugnet och grönskan i Rydsskogen såväl som i Vallaskogen. Du har även promenadavstånd till alla upplevelser i Gamla Linköping. Här kan du läsa mer om området Ebbepark.

Ebbe – Adolf Fredrik Wahlbecks son

Namnet Ebbepark har sin historiska förklaring. Ebbe var son till Adolf Fredrik Wahlbeck som grundade Wahlbecks Fabriker. Under Ebbes tid som vd i mitten av 1900-talet utvecklades tanken om att samutnyttja resurser mellan privatpersoner och företag. Som exempel fick fabrikens branddamm dubbla funktioner och blev en uppskattad swimmingpool för anställda. Alla var välkomna att tvätta på fabrikens tvätteri. Företaget lät också plantera tallar längs Westmansgatan för att skapa en hälsosam och trivsam miljö. Tanken om samutnyttjande av resurser tas vidare i Ebbepark. Cirkeln sluts och historien leder in framtiden.

Håll dig uppdaterad

Kontaktpersoner

Mattias Johansson
Mattias Johansson
Kundansvarig Nyproduktion​
Axel Viklund
Axel Viklund
Fastighetsförvaltare kommersiella lokaler