Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lugnet – bostadsrätter

Försäljning pågår – 62 bostadsrätter i Östra Valla. För dig som ville bo lugnt, modernt och hållbart.

 En lugnare oas i en levande stadsdel

I kvarteret Lugnet i Ebbepark bor du lugnt och tryggt, modernt och hållbart, bara ett stenkast från centrum. En lite lugnare oas i en levande stadsdel, perfekt för barn- eller tonårsfamiljen, de nyblivna pensionärerna eller vem som helst som vill leva modernt och hållbart.

vardagsrum med grå soffa och soffbord med blommor

Läs mer på skandiamaklarna.se

Försäljning pågår

Försäljningen av våra bostadsrätter i Lugnet pågår. Kontakta Therese Alexis för att boka en tid för visning. 013-36 49 98 eller therese.alexis@skandiamaklarna.se.

Fakta bostadsrätter etapp 3 – försäljning pågår!

Område

Östra Valla/Ebbepark

Adress

Väverigatan 5 & 7

Antal bostadsrätter

62

Antal rum

1 till 5 rum och kök

Inflyttning

23 februari 2023

Fakta bostadsrätter etapp 2 – försäljning pågår!

Område

Östra Valla/Ebbepark

Adress

Annagatan 11 och Väverigatan 3

Antal bostadsrätter

71

Antal rum

1 till 4 rum och kök

Inflyttning

Enligt överenskommelse

Kvarteret Lugnet

I kvarteret Lugnet bygger vi 354 lägenheter på 1-5 rum och kök, varav hälften blir bostadsrätter. Lugnet blir, som hela Ebbepark, ett kvarter med hållbarhet och gemensamhetslösningar i fokus. Här har vi bland annat gemensam hunddusch, cykeldusch, mekarhörna för cykel och leveransboxar. Vi planerar även att få igång en lådcykelpool i området. Från Ebbepark cyklar du enkelt, vare sig du vill till city, universitetet eller Mjärdevi Science Park. Flera busslinjer passerar stadsdelen, och med bil är du snabbt ute på E4. Skola, förskola och mataffär kommer att finnas på området. Du har också nära tillgång till lugnet och grönskan i både Rydskogen och Vallaskogen. Och bara en kort promenad från Ebbepark hittar du de genuina miljöerna i Gamla Linköping.

Öppet för dig och din verksamhet

Sankt Kors har huvudansvar för verksamhetslokalerna i Ebbepark, men även Stångåstaden bygger lokaler i alla kvarter. Hör av dig till Axel Viklund om du är intresserad, på 013-20 86 22 eller Axel.viklund@stangastaden.se

Kontaktpersoner

Robine Bremer
Robine Bremer
Kundansvarig bostadsrätter
Axel Viklund
Axel Viklund
Fastighetsförvaltare kommersiella lokaler