Läs mer

 

Sommaraktiviteter

Nördkollo

Nördkollo är ett teknik- och spelskaparläger för tjejer och ickebinära i åldern 13–19, som arrangeras av Datamuseet IT-ceum i Linköping. Nördkollo är en trygg plats för dig som vill lära dig mer om teknik och spelutveckling och träffa nya vänner med liknande intressen. Vi bjuder in spelutvecklare och workshopledare från spel- och teknikbranschen som delar med sig av sina bästa tips! 

När du kommer till Nördkollo blir du en del av ett team som tillsammans kommer på ett spelkoncept, gör egen grafik och musik/ljudeffekter och sedan programmerar spelet. Inga förkunskaper eller tidigare nördighet krävs. 

Årets Nördkollo går av stapeln v.26 (24-28 juni) och eftersom Östergötlands museum där vi brukar husera är stängt för renovering kommer vi i år att hålla till i Folkuniversitets lokaler i Linköping. Läs mer och anmäl dig här: http://nordkollo.se/


Stångåstaden Street Football Cup

Stångåstaden Street Football Cup är fotbollsturneringen för dig och polarna, klassen eller familjen. Det är gratis och anmälan fixar du direkt på plats. De vinnande lagen i finalen får en spännande upplevelse! Så vad väntar du på?

Plats och tid

17 augusti klockan 14.00
Berga, Aktivitetsparken
Lambohov, Aktivitetsparken

18 augusti klockan 14.00
Skäggetorp, Aktivitetsparken
Ryd, Aktivitetsparken

19 augusti klockan 17.00
Gottfridsberg, Lingvallen, deltävling tjejer

24 augusti • FINALSPEL
Trädgårdsföreningen


Det här gäller

Varje lag kan vara 4–10 spelare, och max 5 på plan samtidigt, inklusive
målvakt.

Klasser:
Killar 10–14 år, tjejer 10–14 år, killar 15–25 år, tjejer 15–25 år


CODE SUMMER CAMP 2019

24 juni – 5 juli arrangerar Science Park Mjärdevi Code Summer Camp. Ett programmeringsläger för dig i ålder mellan 7 – 17 år som vill lära dig mer eller utveckla dina kunskaper inom programmering och problemlösning. Oavsett om du är nybörjare eller redan har kunskaper inom programmering är du välkommen att delta! Anmälan är stängd och platserna är tyvärr slut.

Sommarkollo 2019

Veckorna 25 och 26 är det sommarkollo! Ett dagkollo där vi kommer att hitta på en hel del kul och testa på många sporter, både vanliga men också mer ovanliga.

Mer information och anmälan.