Ekängen, Bärstadskogen

EN IDYLL MELLAN SKOG OCH SJÖ

I Bärstadskogen bygger Stångåstaden 38 välplanerade radhus med hyresrätt i samarbete med Götenehus. Radhusen är Sveriges allmännyttas kombohus

Mellan skog och sjö skapar vi ett bekvämt boende för en rofylld vardag i ett idylliskt läge. Här får du ett helt nytt radhus med stilrena material, hög standard och gedigen hemkänsla. I Bärstadskogen är det tryggt, trevligt och enkelt att trivas.

EKÄNGEN – GRÖNA KVARTER VID ROXEN

Beläget alldeles intill sjön Roxen är Ekängen ett riktigt drömställe för barnfamiljen. Under de senaste 30 åren har Ekängen vuxit och är idag ett mysigt område med småskalig bebyggelse och lummiga trädgårdar. Här finns svalkande bad, stillsam skog, slingrande grusvägar och stora lekytor för alla med spring i benen. En härlig idyll att växa upp i!

I Ekängen finns flera förskolor och en nybyggd skola för årskurs 1-6. Och till Linköpings centrum är det knappt 9 kilometer, en resa som tar mindre än 15 minuter med buss.

VÄLPLANERADE RADHUS FÖR HÄRLIG HEMKÄNSLA

I Bärstadskogen får du inte bara ett skinande nytt radhus med hög standard, utan också ett hem som funkar i vardagen. Välplanerade ytor, smarta förvaringslösningar, goda materialval och gedigna inredningsdetaljer gör bostäderna lika praktiska som vackra och hållbara. Här har du alla möjligheter att skapa en riktigt härlig hemkänsla.

LJUS INREDNING OCH STILRENA MATERIAL

Inredningen går i ljusa färgtoner och är noggrant utvald för att hålla över tid. Rum och fönster är omsorgsfullt placerade för ett både fint och funktionellt insläpp av dagsljus. Välutrustade kök, helkaklade badrum med klinkergolv, ekparkett och fönsterbänkar i kalksten är standard.

Utvändigt är radhusen traditionella i all sin enkelhet. Vita träfasader med en tydlig horisontell karaktär, som ytterligare förstärks genom fönstersättningar och framträdande entrépartier.

FAKTA

Antal radhus: 38
Rum: 4 rum och kök
Yta: 104 kvm fördelat på två plan
Parkering: vid entrén
Upplåtelseform: hyresrätt

Byggstart: 2020
Preliminär inflyttning: 2022


Anmälan till nyhetsbrev om Stångåstadens nyproduktion
Förnamn
E-postadress
Ja tack, jag anmäler mig till
Nyhetsbrev Ekängen Bärstadskogen

Länkar​

Nybyggnadskarta
Sveriges Allmännytta kombohus broschyr

KONTAKTPERSONER

KOntaktperson Fredrik ÄhlströmFredrik Ählström
Kundansvarig Nyproduktion
013-20 85 49
Fredrik.Ahlstrom(a)stangastaden.se
Läs mer