Läs mer

Lugnet - Ebbepark

FÖRSÄLJNING PÅGÅR

Nu pågår försäljningen av de 55 första bostadsrätterna i kvarteret Lugnet i Ebbepark. Läs gärna mer om om de specifika lägenheterna på skandiamaklarna.se 

Kontaktperson för bostadsrätterna är Thérese Alexis på Skandiamäklarna.
Telefon: 013-36 49 98

VÄLKOMMEN TILL VÅR VISNINGSLÄGENHET!

Intresserad av hur en lägenhet skulle kunna se ut i Ebbepark? Välkommen till vår visningslägenhet! 

Lägenheten är öppen för visning följande dagar och tider:

5 juli klockan 15-17
12 juli klockan 16-17
19 juli klockan 16-17
26 juli klockan 16-17

Adress: Wahlbecksgatan 6
Du parkerar enkelt i P-hus Väveriet som är närmsta granne.

Vi följer självklart folkhälsomyndighetens rekommendationer.  

Kontaktperson bostadsrätter:
Therése Alexis, 073-558 25 98

Kontaktperson hyresrätter:
Fredrik Ählström, 013-20 85 49

2020-06-30_karta_ebbepark_visningslagenhet-webb.jpg

Bostadsväljare

I vår bostadsväljare kan du klicka på lägenheter och få se bofaktablad. 


INVESTERA I EN STADSDEL SOM ÄR SOM DU

Ta chansen att vara först ut i härliga, hållbara Ebbepark! Bli en del av Linköpings nyaste och mest spännande bostadsområde redan från början. Nu bygger Stångåstaden bostadsrätter för första gången – för att kunna erbjuda olika upplåtelseformer i sitt mest innovativa byggprojekt hittills. Kvarteret Lugnet är den mer stillsamma delen av Ebbepark. En lite lugnare oas i en levande stadsdel, perfekt för barn- eller tonårsfamiljen, de nyblivna pensionärerna eller vem som helst som vill leva modernt och hållbart på promenadavstånd från både centrum och många av stadens största arbetsplatser. Preliminärt första inflyttning hösten 2021.
Försäljningsstart januari 2020 i samarbete med Skandiamäklarna. Här bygger vi 360 lägenheter på 1-5 rum och kök, varav hälften blir bostadsrätter. En unik satsning för en dynamisk stadsdel.  Lugnet blir, som hela Ebbepark, ett kvarter med hållbarhet och gemensamhetslösningar i fokus. Här planerar vi bland annat för gemensam hunddusch, cykeldusch, mekarhörna för cykel och större leveransboxar.
I Ebbepark finns innovationen i varje vrå. I hållbara bostäder. I den banbrytande forskningen. Bland de gröna tillväxtföretagen. 


Läget

Från Ebbepark cyklar du enkelt, vare sig du vill till city, universitetet eller Mjärdevi Science Park. Flera busslinjer passerar stadsdelen, och med bil är du snabbt ute på E4. Skola, förskola och mataffär kommer att finnas på området. Du har också nära tillgång till lugnet och grönskan i både Rydsskogen och Vallaskogen. Och bara en kort promenad från Ebbepark hittar du de genuina miljöerna i Gamla Linköping.Öppet för dig och din verksamhet

Sankt Kors har huvudansvar för verksamhetslokalerna i Ebbepark, men även Stångåstaden bygger lokaler i alla kvarter. Hör av dig till Ulrika Frost om du är intresserad, på 013-208584 eller ulrika.frost@stangastaden.se. 

Varför bostadsrätter?

Vår vision är att Ebbepark ska vara en klimatsmart stadsdel, med variation i verksamheter och boendeformer. Den här gången är det vi på Stångåstaden som ska bygga bostadsrätterna. 

Så varmt välkommen till Lugnet. Till härliga, hållbara Ebbepark. Till framtidens stadsdel. Håll utkik efter Linköpings hetaste bostadsrätter!
Länkar

Planlösning Annagatan 8, 10
Planlösning Väverigatan 1
Prislista bostadsrätter

KONTAKTPERSON

Thérese Alexis
Fastighetsmäklare, SkandiaMäklarna
013-36 49 98
therese.alexis@skandiamaklarna.se

Porträttbild Ulrika Frost. Foto.Ulrika Frost

Affärsutvecklings- och uthyrningsansvarig kommersiella lokaler
013-20 85 84
Ulrika.Frost(a​)stangast​aden.​se​