Läs mer

 

Lugnet - Ebbepark

Investera i en stadsdel som är som du

Ta chansen att vara först ut i härliga, hållbara Ebbepark! Bli en del av Linköpings nyaste och mest spännande bostadsområde redan från början. Nu bygger Stångåstaden bostadsrätter för första gången – för att kunna erbjuda olika upplåtelseformer i sitt mest innovativa byggprojekt hittills. Kvarteret Lugnet är den mer stillsamma delen av Ebbepark. En lite lugnare oas i en levande stadsdel, perfekt för barn- eller tonårsfamiljen, de nyblivna pensionärerna eller vem som helst som vill leva modernt och hållbart på promenadavstånd från både centrum och många av stadens största arbetsplatser. Preliminärt första inflyttning sommaren 2021.
Försäljningsstart januari 2020 i samarbete med Skandiamäklarna. 

Tffa oss och SkandiaMäklarna

Följande datum kan du träffa oss och SkandiaMäklarna för att få mer information om våra bostäder i Ebbepark:
10 december klockan 16-18
13 december klockan 13-15
17 december klockan 16-18

Plats: Showroom Ebbepark, Westmansgatan 47 (bredvid restaurang Gotthards)
Karta till Showroom EbbeparkHär bygger vi 360 lägenheter på 1-5 rum och kök, varav hälften blir bostadsrätter. En unik satsning för en dynamisk stadsdel.  Lugnet blir, som hela Ebbepark, ett kvarter med hållbarhet och gemensamhetslösningar i fokus. Här planerar vi bland annat för gemensam hunddusch, cykeldusch, mekarhörna för cykel och större leveransboxar.
I Ebbepark finns innovationen i varje vrå. I hållbara bostäder. I den banbrytande forskningen. Bland de gröna tillväxtföretagen. 


Läget

Från Ebbepark cyklar du enkelt, vare sig du vill till city, universitetet eller Mjärdevi Science Park. Flera busslinjer passerar stadsdelen, och med bil är du snabbt ute på E4. Skola, förskola och mataffär kommer att finnas på området. Du har också nära tillgång till lugnet och grönskan i både Rydsskogen och Vallaskogen. Och bara en kort promenad från Ebbepark hittar du de genuina miljöerna i Gamla Linköping.Öppet för dig och din verksamhet

Sankt Kors har huvudansvar för verksamhetslokalerna i Ebbepark, men även Stångåstaden bygger lokaler i alla kvarter. Hör av dig till Ulrika Frost om du är intresserad, på 013-208584 eller ulrika.frost@stangastaden.se. 

Varför bostadsrätter?

Vår vision är att Ebbepark ska vara en klimatsmart stadsdel, med variation i verksamheter och boendeformer. Den här gången är det vi på Stångåstaden som ska bygga bostadsrätterna. 

Så varmt välkommen till Lugnet. Till härliga, hållbara Ebbepark. Till framtidens stadsdel. Håll utkik efter Linköpings hetaste bostadsrätter!

NYHETSBREV?


Anmälan till nyhetsbrev om Stångåstadens nyproduktion
Förnamn
E-postadress
Ja tack, jag anmäler mig till:
Nyhetsbrev Ebbepark kvarteret Dynamiken
Nyhetsbrev Ebbepark kvarteret Lugnet, bostadsrätter
Nyhetsbrev Ebbepark kvarteret Lugnet, hyresrätter
Länkar

Planlösning Annagatan 8, 10
Planlösning Väverigatan 1
Prislista bostadsrätter

KONTAKTPERSON

Thérese Alexis
Fastighetsmäklare, SkandiaMäklarna
013-36 49 98
therese.alexis@skandiamaklarna.se

Porträttbild Ulrika Frost. Foto.Ulrika Frost

Affärsutvecklings- och uthyrningsansvarig kommersiella lokaler
013-20 85 84
Ulrika.Frost(a​)stangast​aden.​se​