Mer än ett jobb

Drivs du av att få göra skillnad, på riktigt? Vill du vara med och utveckla Linköping till en ännu mer attraktiv plats att bo, arbeta och leva på?
Då passar du troligtvis in hos oss, på en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Därför går vi till jobbet

Mer än ett jobb
Att vi bygger, renoverar och hyr ut bostäder har du säkert koll på. Men våra ambitioner är betydligt större än så. I vår framtidsbild ser vi oss som en drivande aktör i en växande stad. Med fokus på våra kunder, våra medarbetare och en hållbar framtid för hela Linköping skapar vi förutsättningar för utveckling och innovation, ett steg före.

Vårt uppdrag att göra skillnad inspirerar och motiverar både våra medarbetare och våra potentiella medarbetare. Många av de sökande vill jobba hos oss, just för att de vill bidra till att utveckla Linköping som stad, arbeta med hållbarhetsfrågor och göra skillnad för många människor.

Så här tänker vi

​Trygga, aktiva och professionella
För att vi ska fortsätta vara en av Sveriges bästa arbetsplatser och fortsätta att ha landets nöjdaste kunder är det viktigt att har en stark gemensam företagskultur. Det får vi om vi alla har samma kompassriktning, och samma grund att stå på. Därför har vi tillsammans med våra medarbetare jobbat fram våra tre värdeord; trygga, aktiva och professionella. Vi brukar säga att tryggheten är grunden till vårt professionella agerande och vårt aktiva förhållningssätt tar oss framåt.

En av Sveriges bästa arbetsplatser

Engagerade medarbetare ger nöjda kunder
Varje år delar organisationen Great place to work ut pris till Sveriges bästa arbetsplatser. Rankingen görs dels genom medarbetarundersökningar och dels genom att titta på hur företag motiverar, inspirerar och tar hand om sina anställda. Totalt placerar sig Stångåstaden på en sjunde plats över Sveriges mest attraktiva arbetsplatser bland medelstora företag. Vi är övertygade om att vårt fina resultat också gynnar våra kunder, då vi under flera år i rad vunnit Kundkristallen, vilket betyder att vi har Sveriges nöjdaste kunder bland stora bostadsbolag. 

Lediga jobb