Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Vasastaden, Norrskenet etapp 3

I Vasastaden bygger vi 85 stycken lägenheter i ett riktigt drömläge.

Tidslinje

  1. 1 Planering pågår
  2. 2 Byggstart
  3. 3 Uthyrning pågår

Nyproduktion med nära till det mesta

​I det gamla industrikvarteret vid Östgötagatan och Sveagatan i Vasastaden bygger vi just nu sista etappen med 85 hyreslägenheter och kommersiella lokaler i markplan. Inflyttning kommer ske under våren 2023.

På platsen, som av många Linköpingsbor är känd som gamla Priso-tomten, finns idag en hög skorsten kvar från den strumpfabrik som tidigare legat där. Skorstenen kommer att renoveras och bevaras och är inte det enda som kommer påminna om platsens historia. Den sista etappen av Norrskenet kommer att byggas i nygammal industristil med rött tegel och fönster som för tankarna till gamla fabriker.

skissbilder över nyproduktionsprojekt Norrskenet etapp 3

Vilken lägenhet passar dig?

I vår bostadsväljare kan du se uthyrningsstatus, lägenhetsritningar, placering i fastigheten samt interiör inredning som tillhör respektive lägenhet.

Fakta Norrskenet

Område:

Vasastaden

Antal rum:

1 – 4 rum och kök

Yta:

38 – 104 kvadratmeter

Antal bostäder:

85

Balkong/uteplats:

Alla

Upplåtelseform:

Hyresrätt

Inflyttning:

Våren 2023

Öppet för dig och din verksamhet

I den tredje etappen av Norrskenet bygger vi totalt sju kommersiella lokaler i markplan. Det blir moderna attraktiva lokaler som är öppna för dig och din verksamhet. En av de sju lokalerna förbereds för restaurangverksamhet i ett fantastiskt restaurangläge. Som lokalhyresgäst hos Stångåstaden får du en tillgänglig hyresvärd med en hög servicenivå. Hör av dig till Johan Asklöf om du är intresserad, på 013-20 86 73 eller johan.asklof@stangastaden.se.

Området Vasastaden

I Norrskenet har du nära till det mesta, ett riktigt drömläge. I Vasastaden finns redan idag skolor, livsmedelsbutiker och restauranger. Och i den nya stadsdelen i Vasastaden öppnas butiker, caféer och restauranger. Även när du vill ta dig utanför innerstaden kan du nästan inte bo bättre – resecentrum ligger bara några få minuter bort och med bil kommer du snabbt och smidigt ut på motorvägen.

Kontaktpersoner

Ulrika Thollander
Ulrika Thollander
Kundansvarig Nyproduktion​
Johan Asklöf
Johan Asklöf
Fastighetsförvaltare kommersiella lokaler