Läs mer

 

Linkstep

LinkStep är ett projekt och mötesplats där människors fulla potential kommer till sin rätt genom personlig utveckling och ökad motivation. Projektet drivs av Stångåstaden och är ett samarbete med Linköpings kommun. Vi jobbar för att fler personer som står utanför arbetsmarknaden ska komma i ut i arbetslivet. Projektet drivs av Stångåstadens projektledare Lotta Dahm.

 – Det viktigaste är att du har ett driv och vill ut i arbetslivet, då kan vi hitta rätt företag att samarbeta med, säger Lotta Dahm som är projektledare för LinkStep


Hitta rätt kompetens

Är du företagare, arbetsgivare, rekryterare eller jobbar med HR? Känner du att det ibland är svårt att hitta rätt kompetens och snabb arbetskraft? 
LinkStep är ett projekt som har hög respekt för näringslivets krav på kompetens, men där vi samtidigt vill öppna upp möjligheten för att snabbt hitta rätt kompetens och faktiskt hitta människor som vill jobba, lära och leverera. Vi hjälper företag att hitta kompetens de inte annars hade hittat via klassiska rekryteringsvägar. 

Hur funkar det?

LinkStep utgår alltid ifrån deltagarnas egna drivkraft och möjligheter att möta ett arbete eller utbildning. Genom nätverk och hög förståelse för näringslivets kompetensbehov sker det även en bra matchning. För LinkStep är det viktigt att det blir en bra matchning både för näringslivets skull men även för den som deltar - för det skapar glädje, engagemang och förtroende.

Genom nätverkande, nytänkande, coachning, föreläsningar, workshops, speedmatchning och andra inspirerande aktiviteter så öppnar vi fler möjligheter för både näringslivet men också för den enskilda individen. 
Vi som jobbar på LinkStep har ett stort nätverk inom flera olika branscher vilket gör att vi snabbt kan möta behoven och intressena.


Linkstepmodellen, klicka för större bild. 

Intresserad av att samarbeta?

Vill du snabbare och enklare hitta den kompetens du efterfrågar, varför inte samarbeta med oss? Några företag har redan påbörjat detta!
Kontakta då oss:
linkstep(a)stangastaden.se

Söker du arbete? 

Är du mellan 20 – 60 år och vill få möjlighet att nyttja din potential genom att få ett jobb som både ger dig försörjning men också en känsla av tillhörighet och meningsfullhet?

Hur funkar det?
LinkStep utgår alltid ifrån din egen drivkraft och dina möjligheter att möta ett arbete eller utbildning. Genom nätverk och hög förståelse för näringslivets kompetensbehov sker det även en bra matchning. För LinkStep är det viktigt att det blir en bra matchning både för näringslivets skull men även för dig som deltar - för det skapar glädje, engagemang och förtroende.

Genom coachning, föreläsningar, workshops, speedmatchning och andra inspirerande aktiviteter så ökar vi ännu tydligare individernas motivation och självförtroende, vilket kommer gynna både den enskilda individen men öppnar också fler dörrar mot näringslivet.

Vi som jobbar på LinkStep har ett stort nätverk inom flera olika branscher vilket gör att vi snabbt kan möta behoven och intressena från båda hållen!

Intresserad av att söka?

Om du tycker att projektet låter intressant och du gärna vill medverka kan du
registrera dig via den här länken. Det går även bra att skicka ett mejl till linkstep(a)stangastaden.se. Bifoga gärna cv, personligt brev eller berätta om dig själv direkt i mejlet. Vi hör av oss till dig så snart vi kan.

Du kan också besöka vårt kontor och aktivitetslokal i Ryd, på Mårdtorpsgatan 25. 

​Kontakta oss

Linkstep(a)stangastaden.se

Adress
Mårdtorpsgatan 25, Linköping

Måndag: 10-12
Onsdag: 13-17
Fredag: 10-12