Audition för sommarjobb

Det finns två typer av tjänster att söka


Är du mellan 17-19 år (eller fyller 17 i år)? 
Söker du ditt allra första sommarjobb? Då kanske ett jobb med inre eller yttre skötsel hos någon av våra entreprenörer passar dig perfekt.

bokatid_gron_webb.jpgOBS! Just nu är alla intervjutider bokade, men håll utkik här ifall det skulle bli några avbokningar. Du är såklart också välkommen till vår drop in som öppnar klockan 10.00 den 3 mars på Kårhuset Kollektivet. 


Är du 20 år eller äldre?
Du har kanske redan erfarenhet från något jobb? Kanske pluggar du på universitetet och vill jobba extra under sommaren? Då kan någon av våra tjänster som semestervikarie på Stångåstaden eller Studentbostäder vara intressant för dig – exempelvis till vår kundtjänst eller i Bobutiken. Om vi trivs med varandra så finns det möjlighet att stanna kvar hos oss även efter sommaren. 
bokatid_bla_webb.jpg 
OBS! Just nu är alla intervjutider bokade, men håll utkik här ifall det skulle bli några avbokningar. Du är såklart också välkommen till vår drop in som öppnar klockan 10.00 den 3 mars på Kårhuset Kollektivet. 
HUR FUNKAR AUDITION?

​1. Kolla alla lediga tjänster här!​

2. Boka en intervjutid till den 3 mars mellan klockan 10-15. Se ovan! 

3. Lördag 3 mars ses vi på Kårhuset Kollektivet i Linköping. Om du inte bokat en tid kan du komma på drop-in (begränsat antal platser).
4. Du får träffa en av våra rekryterare för en kort intervju. Du får berätta om dig själv, beskriva varför just du ska få jobbet, och visa sådant som kanske inte syns i CV:t. Du får också svara på några frågor om vad du gjort, vad du kan och vad du vill. 
 
5. Om du gör ett gott intryck under intervjun och verkar passa någon av våra lediga tjänster får du en guldbiljett, och har gått vidare i rekryteringsprocessen. Om du inte går vidare får du feedback på varför du inte gjorde det. Självklart är du sedan välkommen att söka igen nästa sommar.  

6. Om du fått en guldbiljett ska du nu skicka in ditt cv och personliga presentation till oss. Instruktioner står på guldbiljetten.
 
7. Om vi gillar din ansökan och tror att du passar till någon av tjänsterna kan du bli en av dem som går vidare till en andra intervju. Förhoppningsvis kommer du sedan att få ett riktigt kul sommarjobb! 
 
8. Alla sökande som har fått en guldbiljett och skickat in sin ansökan kommer att få besked via mejl när rekryteringsprocessen är slutförd. Detta gäller även de som inte har blivit kallade till en andra intervju. 
fatema_rikard.jpg
Det här är Fatema och Rikard. Hon jobbade med inre skötsel 2016. Nu pluggar hon Globala studier i Jönköping. Framtidsdröm: Skriva en bok​
Han jobbade som kundansvarig i Bobutiken 2016 och 2017. Nu pluggar han till civilingenjör på Linköpings universitet. Framtidsdröm: Jobba på managementbolag i Stockholm.

Funkis? 

Om du inte kan komma på Audition på grund av en funktionsvariation kan du mejla till lovisa.goransdotter(a)stangastaden.se​ så hittar vi en annan lösning.