Bobutik i centrum

Information med anledning av coronavirus

Vi vill fortsätta ge dig en bra service utan att utsätta någon för onödiga risker. Därför ber vi dig att i första hand kontakta oss via telefon, mail eller chatt. Vi kan hjälpa dig med de allra flesta ärenden via våra digitala kanaler. Just nu hanterar vi endast hämtning och lämning av nycklar i vår Bobutik.

Ska du hämta ut dina nycklar, men känner dig sjuk? 
Då kan du be någon annan hämta dina nycklar från Bobutiken genom att skriva en fullmakt. 
Skriv följande i fullmakten: ”Härmed ger jag fullmakt till [Namn Efternamn] att hämta ut mina nycklar. Jag som ger fullmakt är [Namn Efternamn, personnummer, adress, underskrift].”
Ta med legitimation.

Från och med måndagen den 9 november är våra öppettider måndag–fredag klockan 11-16. På telefon når du oss mellan kl 10-17. För att begränsa antalet personer i Bobutiken samtidigt släpper vi successivt in en person per ärende. Vi vill därför göra dig uppmärksam på att du kan få stå utomhus och vänta en liten stund. 

Tack för din förståelse och visad hänsyn.

Bobutiken

Här har vi samlat allt du som kund behöver, enkelt och smidigt att kunna göra flera ärenden samtidigt. Vi hjälper dig med det mesta som rör ditt boende, till exempel hämta/lämna nycklar, skriva kontrakt eller göra intresseanmälan. 

I Bobutiken hittar du också våra tillval och utställningar om nyproduktion och större renoveringsprojekt. Vi har mycket på gång framöver som vi gärna vill visa. Och självklart berätta om. 

Med generösa öppettider ger vi dig möjlighet att besöka oss när det passar dig bäst. Att vi finns i centrum gör också att det blir lättare att titta förbi när du har andra ärenden på stan. Eller kanske på vägen till eller från jobbet. Varje kund och varje besök är unikt och vi vill att just du känner dig i centrum. 

Med alla tjänster samlade och en bred kompetens bland vår personal som tar hand om dig i Bobutiken hoppas vi att du känner dig nöjd efter besöket. Välkommen in till oss! 

Du vet väl att du även kan se våra tillval i webbutiken​?

Adress​​

Djurgårdsgatan 3 A

Telefon

013–20 85 00

Telefontider

Måndag-fredag mellan klockan 10.00 och 17.00 

Öppettider​

Måndag-fredag​ mellan klockan 11.00 och 16.00.
Första samt sista vardagen varje månad har vi öppet mellan 10.00 och 17.00

​Avvikande öppettider

Nyårsdagen stängt
Trettondedag jul stängt
Långfredag stängt
Påskafton stängt
Annandag påsk stängt
Första maj stängt
Kristi himmelsfärds dag stängt
Pingstafton stängt
Dag före Midsommarafton öppet till 15.00
Midsommarafton stängt
Midsommardagen stängt
Alla helgons dag stängt
Dag före julafton öppet till 15.00
Julafton stängt
Juldagen stängt
Annandag jul stängt
Nyårsafton stängt