Bobutik i centrum

Med anledning av rådande coronavirus så ber vi dig att i första hand kontakta oss via telefon, mail och chatt, istället för att göra ett personligt besök i vår Bobutik. Vi vill fortsätta ge dig en bra service utan att utsätta någon för onödiga risker och vi kan hjälpa dig med de allra flesta ärenden via våra digitala kanaler. Tack för visad hänsyn.

Bobutiken

Från och med oktober 2020 finns vi i nya lokaler på Djurgårdsgatan 3 A, Kvarteret Eddan.

Här har vi samlat allt du som kund behöver, enkelt och smidigt att kunna göra flera ärenden samtidigt. Vi hjälper dig med det mesta som rör ditt boende, till exempel hämta/lämna nycklar, skriva kontrakt eller göra intresseanmälan. I Bobutiken hittar du också våra tillval och utställningar om nyproduktion och större renoveringsprojekt. Vi har mycket på gång framöver som vi gärna vill visa. Och självklart berätta om. 

Med generösa öppettider ger vi dig möjlighet att besöka oss när det passar dig bäst. Att vi finns i centrum gör också att det blir lättare att titta förbi när du har andra ärenden på stan. Eller kanske på vägen till eller från jobbet. Varje kund och varje besök är unikt och vi vill att just du känner dig i centrum. 

Med alla tjänster samlade och en bred kompetens bland vår personal som tar hand om dig i Bobutiken hoppas vi att du känner dig nöjd efter besöket. Välkommen in till oss! 

Du vet väl att du även kan se våra tillval i webbutiken​?

Adress​​

Repslagaregatan 31

Från och med 12 oktober 2020 finns vi i nya lokaler på Djurgårdsgatan 3 A, Kvarteret Eddan.

Telefon

013–20 85 00

Telefontider

Måndag-fredag mellan klockan 10.00 och 17.00 

Öppettider​

Måndag-fredag​ mellan klockan 10.00 och 17.00. Tiden mellan kl 10-11 avsätter vi för att ta emot besök av äldre och riskgrupper.

​Avvikande öppettider

Nyårsdagen stängt
Trettondedag jul stängt
Långfredag stängt
Påskafton stängt
Annandag påsk stängt
Första maj stängt
Kristi himmelsfärds dag stängt
Pingstafton stängt
Dag före Midsommarafton öppet till 15.00
Midsommarafton stängt
Midsommardagen stängt
Alla helgons dag stängt
Dag före julafton öppet till 15.00
Julafton stängt
Juldagen stängt
Annandag jul stängt
Nyårsafton stängt

Läs mer