Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Stångåstaden är med och utser årets vinnare i talangjakten On Stage

Pressmeddelande

Stångåstaden är för första året samarbetspartner i talangtävlingen On Stage där en rad blivande stjärnor har provat lyckan. Under tre deltävlingar i Berga, Ryd och Skäggetorp har finalisterna till den stora finalen korats. Finalen äger rum på Hospitalstorget torsdagen den 23 augusti klockan 19.00 i samband med Linköpings stadsfest. Publiken på plats kommer kunna vara med och påverka vem som står som slutlig vinnare.

Bild från deltävling i Skäggetorp

– Det finns så mycket talang i Linköping och jag är så imponerad över alla som har vågat ta chansen och delta i On Stage. För oss på Stångåstaden är det viktigt att skapa mötesplatser i våra bostadsområden. Genom att träffas och lära känna varandra skapar vi ökad trygghet, delaktighet och gemenskap, säger Heidi Berger, Marknadschef på Stångåstaden.

Publiken på plats kommer att kunna påverka resultatet i finalen genom att vara med och rösta. Det enda som behövs är en mobiltelefon. Så ta nu chansen att vara med och påverka vem som blir 2018 års stora talang i Linköping.

Talangjakten On Stage arrangeras av Sensus, Ung Puls, MTU gymnasium, Visit Linköping & Co och Stångåstaden. On Stage är öppen för alla åldrar och alla typer av scenkonst och riktar sig främst till boende i Linköping med omnejd.

Talangjakten On Stage är en av många aktiviteter som Stångåstaden är med och arrangerar i samband med Linköpings stadsfest. Läs mer om övriga aktiviteter på Stångåstadens hemsida.

https://www.stangastaden.se/omoss/engagemang/stadsfesten

För mer information, kontakta gärna:
Heidi Berger, Marknadschef Stångåstaden, telefon 072-254 30 52
Ida Lyth, PR- och kommunikationsansvarig, telefon 072-593 88 08

Kontakter

Heidi Berger
Heidi Berger
Marknadschef

Bilder

Bild från deltävling i Skäggetorp
Bild från deltävling i Skäggetorp