Läs mer

 

Upplev Linköpings Stadsfest tillsammans med Stångåstaden

​Var med och skapa årets härligaste folkfest! Ta med din familj, grannar och dina vänner och upplev stadsfesten tillsammans med oss på Stångåstaden. 

Under en sprakande augustivecka bjuder vi på ett fullmatat program med aktiviteter och evenemang för alla åldrar, såväl i city som i flera av våra bostadsområden. Självklart är du lika välkommen oavsett om du vill delta aktivt, till exempel i talangjakten, eller om du bara vill komma förbi och umgås.

Hoppas vi ses!

​Dansa tillsammans

Kom och dansa tillsammans med Theoz och Stångåstaden! Linköpings yngsta storstjärna Theo ”Theoz” Harald​sson leder dansen, där målet är att samla flest människor någonsin i en och samma Musical.ly-video. Ett riktigt gemenskapsrekord!
Alla får vara med – både vana Musical.ly-användare och du som vill lära dig något nytt. Det viktigaste är att vi har roligt tillsammans. Och du - Theo kommer att släppa dansstegen i god tid innan stadsfesten så att du  hinner öva inför den stora dagen. 

​Våga tillsammans

Är du en hejare på att sjunga? Dansa? Jonglera, spela fiol, rulla med magen? Nu lyfter vi varandra i sommarens härligaste talangjakt. Talangtävlingen On Stage​ äger rum i Berga, Ryd och Skäggetorp under vecka 33, med stor final på Hospitalstorget under stadsfesten. Och vill du inte stå på scenen hoppas vi att du vill heja på alla modiga talanger tillsammans med oss. 

Lira tillsammans

​Sätt ihop ett lag bestående av 4-10 deltagar och tävla i Stångåstaden Street Football Cup med final under stadsfesten 25/8 i Trädgårdföreningen. Fina priser väntar. Fotbollscupen arrangerar vi tillsammans med KFUM och lokala fotbollsföreningar. ​

Trivs tillsammans

Vi visar upp vilka bostäder vi har att erbjuda seniorer.
Lördag 25/8, Trädgårdsföreningen

Utdelning av säsongskort Team 12/17

Lördag 25/8, Domkyrkoparken

Dröm tillsammans

Hade du inte möjlighet att ta dig till Vallastaden under boexpot, när Stångåstaden visade den väldigt speciella Drömlägenheten - som kan vara allt mellan en femrummare och en etta, beroende på vilket behov du har för dagen. Då har du inte på något sätt missat möjligheten - gå in i Drömlägenheten och titta runt på alla smarta lösningar. Du kan öppna dörrar och luckor, ja till och med flytta på väggar i lägenheten, utan att vara där. Med hjälp av VR - Virtual Reality - kan du förflytta dig till Vallastaden bara genom att sätta på dig våra speciella glasögon. 
Lördag 25/8, Melins torg

Stångåloppet

Söndag 26/8, Stångebrofältet

Mer information om de olika aktiviteterna fylls på löpande på den här sidan.