Drömlägenheten

Juryn har utsett Rebecka Amneborn till vinnare av hyreskontraktet till Drömlägenheten. Följ hennes liv i drömlägenheten på Instagram

SE FILMEN NÄR VI ÖVERRASKADE vinnaren!

OM DRÖMLÄGENHETEN

Drömlägenheten är ett smart, flexibelt och supermodernt boende där flyttbara väggar, mängder av dold förvaring, platsbyggda möbler och multifunktionslösningar gör att ytan på 55 kvadratmeter upplevs som mycket större. Ett drömboende för exempelvis den flexibla familjen.

Fakta om Drömlägenheten:
55 kvm
1-4 rok 
Hyra 8166 kr/ månad
Inflyttning enligt överenskommelse

VÄLKOMMEN IN!

I köket fixar du enkelt extra arbetsyta genom att dra ut lådhurtsen och fälla upp de skivor som finns på två av skåpets sidor. I kökets platsbyggda sittgrupp är det gott om plats för många.
Genom utdragbara väggar i vardagsrummet skapas ytterligare ett eller två sovrum. Sängarna viks ned från väggen och i golvet finns förvaring för till exempel sportutrustning eller leksaker. Badrummet har det lilla extra med både ångbastu och ett rymligt badkar nedsänkt i golvet med utsikt över balkongen och möjlighet att frosta glasdörren mot insyn.

Den lilla wc:n har ett handfat i överdelen av wc-stolen för att spara utrymme och en kombinerad tvätt-/torkmaskin gör vardagen enklare för en familj där tvättkorgen ständigt fylls på. ​Möt arkitekten Ingrid Ehrnebo och hör hur hon tänker gällande inredningen i Stångåstadens Drömlägenhet i Vallastaden.​