Läs mer

 

Tävlingen är avslutad!

Juryn har utsett Rebecka Amneborn till vinnare av hyreskontraktet till Drömlägenheten. 

Motivering
Ditt och dina döttras varannanvecka-liv tillsammans stämmer perfekt in på visionen för Drömlägenheten, då ett flexibelt familjeliv gör att man utnyttjar lägenhetens alla funktioner optimalt. Vi är övertygade om att ni kommer att bli goda ambassadörer för Stångåstadens innovativa boendelösningar och att ni kan bygga upp en fin och funktionell vardag tillsammans i Stångåstadens drömlägenhet. Vi hoppas att ni kommer att njuta av ångbastu, det nedsänkta badkaret och alla andra smarta lösningar – inte minst flexibiliteten i att snabbt kunna göra om lägenheten till en fyra så att ni var och en får egna mysiga krypin.

Juryn, utsedd av Stångåstaden, bestod av Jan Österlind (Styrelseordförande), Liselotte Fager (Vice styrelseordförande), Fredrik Törnqvist (VD), Heidi Berger (Marknadschef) samt Nina Kalle (chef uthyrning, Bobutiken).


SE FILMEN NÄR VI ÖVERRASKADE vinnaren!

OM DRÖMLÄGENHETEN

Drömlägenheten är ett smart, flexibelt och supermodernt boende där flyttbara väggar, mängder av dold förvaring, platsbyggda möbler och multifunktionslösningar gör att ytan på 55 kvadratmeter upplevs som mycket större. Ett drömboende för exempelvis den flexibla familjen.

Fakta om Drömlägenheten:
55 kvm
1-4 rok 
Hyra 8166 kr/ månad
Inflyttning enligt överenskommelse

VÄLKOMMEN IN!

Vill hela familjen hjälpas åt att laga mat? Eller är fler middagsgäster på ingång? I köket fixar du enkelt extra arbetsyta genom att dra ut lådhurtsen och fälla upp de skivor som finns på två av skåpets sidor. I kökets platsbyggda sittgrupp är det gott om plats för många.
Genom utdragbara väggar i vardagsrummet skapas ytterligare ett eller två sovrum, perfekt för barn och tonåringar som vill ha sitt eget utrymme. Sängarna viks ned från väggen och i golvet finns förvaring för till exempel sportutrustning eller leksaker. 
Badrummet har verkligen det lilla extra med både ångbastu och ett rymligt badkar nedsänkt i golvet med utsikt över balkongen och möjlighet att frosta glasdörren mot insyn.

Den lilla wc:n har ett handfat i överdelen av wc-stolen för att spara utrymme och en kombinerad tvätt-/torkmaskin gör vardagen enklare för en familj där tvättkorgen ständigt fylls på. ​Möt arkitekten Ingrid Ehrnebo och hör hur hon tänker gällande inredningen i Stångåstadens Drömlägenhet i Vallastaden.​