Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Jobba hos oss

Mer än ett jobb

Drivs du av att få göra skillnad, på riktigt? Vill du vara med och utveckla Linköping till en ännu mer attraktiv plats att bo, arbeta och leva på? Då passar du troligtvis in hos oss, på en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Fyra glada personer tittar på varandra och skrattar

Så får du göra skillnad

Alla vi som jobbar på Stångåstaden har ett viktigt uppdrag: att jobba för ett levande Linköping där människor trivs. För det behöver vi dig som har kunskapen, viljan och drivet. Tillsammans har vi kraften och förutsättningarna att göra skillnad på riktigt. För våra kunder, alla andra linköpingsbor och staden vi bygger tillsammans.

Så här tänker vi

Det sägs att kulturen sitter i väggarna. Så är det inte hos oss. Kulturen på Stångåstaden bor i människorna på Stångåstaden. I tanke och handling. Det är inte bara snack och fina ord, vi kan ärligt säga att vi lever vår värdegrund. Varje dag.

En av Sveriges bästa arbetsplatser

Stångåstaden har väldigt nöjda hyresgäster. Det är ingen slump. Det är heller ingen slump att våra medarbetare år efter år rankar oss som en landets mest attraktiva arbetsgivare. Det är resultatet av en stark strategi, hårt jobb och inte minst, vår ambition om att alltid vara ett steg före.