70+

Hyresrätter med extra omtanke

För oss på Stångåstaden är det viktigt att alltid kunna erbjuda ett brett utbud av bostäder för olika önskemål och behov. Seniorboendet är därför en självklar del av vårt erbjudande​. I Stångåstadens 70+ boende erbjuder vi moderna bostäder med extra trygghet och gemenskap för dig som fyllt 70 år. Här bor du precis som i en vanlig hyreslägenhet och du söker bostaden direkt hos oss. Skillnaden är att vi har byggt in lite mer omtanke i form av tillgänglighetsanpassning och bemanning i det gemensamma sällskapsrummet med möjlighet till aktiviteter och trevligt umgänge. Det finns möjlighet till övernattning för släkt och vänner och på den trevliga innergården finns det en uteplats. 

I Valla Folkets Park byggde vi 2015 ett femvåningshus med 28 lägenheter, adress Göstringsgatan 3Dessa är fördelade på 1 – 3 rum och kök samtliga med balkong. 
Lägenheterna har en öppen planlösning med ekparkett i alla rum. Tillgänglighetsanpassade badrum med dusch och förhöjd wc-stol samt tvättmaskin och torktumlare. Köken är utrustade med diskmaskin. Med hissen tar du dig enkelt ner till garaget och ditt förråd. ​

En rikare och mer aktiv vardag

För dig som väljer 70+ hos Stångåstaden innebär det att du bor självständigt, i din egen lägenhet, men har möjlighet att, om du vill, umgås med dina grannar och delta i de aktiviteter som erbjuds. Tanken är också att hyresgästerna och värden/värdinnan gemensamt ska kunna planera och genomföra aktiviteter efter önskemål. Det kan till exempel handla om att träna tillsammans, laga mat, spela musik-quiz, handarbeta eller starta en bokcirkel – allt efter intresse och önskemål. Bra att känna till är att vi i detta hus på Göstringsgatan 3 inte har någon omsorg i form av sjukvård eller daglig matsal.

KOntaktperson Elisabeth Cederqvist
Kontaktperson​

Elisabeth Cederqvist
013-20 85 22
elisabeth.cederqvist(a)stangastaden.se


UTHYRNINGSFRÅGOR


Jenny Lauritsen
013-20 56 65
jenny.lauritsen(a)stangastaden.se