Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Välkommen till Valla Folkets park seniorplusboende!

Folkets park – Göstringsgatan 3

I Valla, där Folkets park en gång låg, finns boendet Senior+. Här bor du precis som i en vanlig hyreslägenhet för seniorer – men med ännu högre fokus på tillgänglighet och gemenskap. Här finns 28 lägenheter på 1–3 rum och kök, med balkong, öppen planlösning och ekparkett i alla rum. Badrummen är rymliga och tillgänglighetsanpassade, med stödhandtag vid dusch och wc. Här finns även tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. I källaren finns garage och förråd, som du når med hiss.

rabatter med blommor utanför fasad

Nära till allt

Området ligger ett stenkast från Gamla Linköping, Vallaskogen och Rydskogen. Här finns bra bussförbindelser, fina gång- och cykelbanor samt en mindre matbutik inom gångavstånd. Huset har en trevlig utemiljö med en park alldeles i närheten. I huset finns en gemensamhetslokal där du kan träffa grannar och delta i aktiviteter som underhållning, föreläsningar och fika. Lokalen har uteplats, kök och övernattningsmöjligheter för gäster. På vardagar är en värd på plats för att tillsammans med boende planera och genomföra önskade aktiviteter, hjälpa till med boendefrågor med mera.

blommor och redskap för odling

Mona berättar om Valla

Lägenheter och snitthyra Folkets park

1:or (49 kvm)

7 600-7 800 kr/mån

2:or (54-64 kvm)

8 900 – 10 500 kr/mån

3:or (82 kvm)

12 600-13 100 kr/mån

Hyrorna avser 2023 års hyror. Avvikelser kan förekomma.

Exempel 2:a på 63 kvadratmeter

Vad är ett seniorboende?

Senior och Senior+ är för dig som fyllt 65 år och inte har hemmaboende barn. Tillgänglighet är en gemensam nämnare för våra seniorboenden, där hiss i alla uppgångar är en självklarhet, liksom närhet till allmänna kommunikationer. I flera områden har du även nära till samhällsservice. Flera av våra fastigheter har garage direkt under husen, som du når med hiss från våningsplanen.

Läs mer om hur det är att bo i ett seniorboende

Innergård Johannelund

Valla/Fridhem

Placerat mellan stadens puls och skogens lugn, är Valla/Fridhem ett område som verkligen har det lilla extra! När du bor i Valla/Fridhem har du bekvämt gång- och cykelavstånd till city, Linköpings universitet och Mjärdevi Science Park.

Karta över Folkets park