Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Välkommen till Vingården seniorboende!

Vingården – Plutonsgatan 3 och 5

Kvarteret Vingården har ett perfekt läge i gränsen mellan stad och natur. Till området lockas människor i alla åldrar för att skapa sig ett hem. Här erbjuder vi 28 fräscha lägenheter på 2–4 rum och kök. Lägenheterna är öppna och ljusa med god standard på inredningsmaterial och utrustning, exempelvis kakel och klinker i badrum, parkett i alla rum samt egen tvättmaskin och torktumlare. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.

innergård Vingården

Närhet till service och natur, samt goda kommunikationer är några av fördelarna här. Alldeles intill har du vackra, natursköna eklandskapet Tinnerö, och med knappa två kilometer in till centrum är det svårt att hitta ett mer attraktivt läge. I närområdet finns Universitetssjukhuset och inom promenadavstånd hittar du en större mataffär. Här finns många möjligheter till gemenskap. Du har tillgång till en gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet – perfekt för långväga gäster eller för fikastunder med grannarna. Hiss finns i huset, och möjlighet till garageplats finns i källaren.

fasad vingården

Eddie berättar om Södra Ekkällan

Lägenheter och snitthyra Vingården

2:or (45 kvm)

7 100 kr/mån

3:or (70-92 kvm)

9 900-12 000 kr/mån

4:or (98-122 kvm)

12 100-14 800 kr/mån

Hyrorna avser 2023 års hyror. Avvikelser kan förekomma.

Exempel 3:a på 78 kvadratmeter

Vad är ett seniorboende?

Senior och Senior+ är för dig som fyllt 65 år och inte har hemmaboende barn. Tillgänglighet är en gemensam nämnare för våra seniorboenden, där hiss i alla uppgångar är en självklarhet, liksom närhet till allmänna kommunikationer. I flera områden har du även nära till samhällsservice. Flera av våra fastigheter har garage direkt under husen, som du når med hiss från våningsplanen.

Läs mer om hur det är att bo i ett seniorboende

Innergård Johannelund

Södra Ekkällan

Bara ett par kilometer söder om stadskärnan hittar du Södra Ekkällan. Med naturen utanför dörren och den trivsamma boendemiljön, är det lätt att förstå varför området är så populärt. Redan i områdets namn kan man ana en av områdets fördelar – det är nära naturreservatet Tinnerö och det vackra eklandskapet. För barnfamiljen finns det lekplatser, förskolor och skolor upp till årskurs nio. En stormarknad finns ett stenkast bort.​

Karta över Vingården