Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Välkommen till Solvändan seniorboende!

Solvändan – Prästbolsgatan 7 och 9

I Majelden bor du bekvämt och idylliskt strax utanför stan, och ett stenkast från Berga centrum. Här får du ett trivsamt och prisvärt boende. I Solvändan finns 35 fina, ljusa lägenheter på 2 rum och kök samt balkong. I husen har du tillgång till en kombinerad övernattningslägenhet/ gemensamhetslokal för umgänge, där besökare kan stanna över natten. Här finns även gemensam tvättstuga samt hiss.

Innergård Solvändan

Mellan husen finns en gemensam grönyta med trevlig uteplats. I området hittar du vackra gröna ytor och all tänkbar service. I Berga Centrum finns mataffär, vårdcentral och apotek. Bussförbindelserna till city är bra och det finns gångoch cykelvägar längs fina Tinnerbäcken. I området finns även ett servicehus samt Berga kyrka som ordnar aktiviteter.

fasad Solvändan

Lägenheter och snitthyra Solvändan

2:or (55-58 kvm)

5 300 – 6 200 kr/mån

Hyrorna avser 2023 års hyror. Avvikelser kan förekomma.

Exempel 2:a på 57 kvadratmeter

Vad är ett seniorboende?

Senior och Senior+ är för dig som fyllt 65 år och inte har hemmaboende barn. Tillgänglighet är en gemensam nämnare för våra seniorboenden, där hiss i alla uppgångar är en självklarhet, liksom närhet till allmänna kommunikationer. I flera områden har du även nära till samhällsservice. Flera av våra fastigheter har garage direkt under husen, som du når med hiss från våningsplanen.

Läs mer om hur det är att bo i ett seniorboende

Blommor på innergård

Majelden

Högt ovanför staden svävar det trivsamma Majelden, med utsikt över Linköpings citykärna dit du snabbt tar dig snabbt på fina gång- och cykelstråk. Med Majeldens centrum precis intill har du nära till livsmedelsbutik, djuraffär, kiosk och frisör. Du har också när Berga Centrum som exempelvis har matbutik, vårdcentral och en dagcentral som är öppen för alla åldrar.​

Karta över Solvändan