Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Välkommen till Skräddaren seniorboende!

Skräddaren – Skräddaregatan 4, 8 och 12

På lagom avstånd från city erbjuder kvarteret Skräddaren ett bekvämt och lugnt boende. I närheten finns ett stort grönområde som är mycket uppskattat, samt en enklare matbutik. Till centrum eller Tornby är det smidigt att ta cykeln eller bussen.

Blommor på innergård

Trivsamma lägenheter

Här finns 41 trivsamma lägenheter fördelade på 3 rum och kök. Lägenheterna på bottenvåningen har uteplats, medan övriga har balkong i söderläge. I huset finns en kombinerad gemensamhetslokal/ övernattningslägenhet med kök och uteplats som du kan använda för exempelvis fika, fest och kursverksamhet. Tvättstugan är gemensam.

Grön innergård Skräddaren seniorboende

Lägenheter och snitthyra Skräddaren

3:or (65 kvm)

6 200-7 500 kr/mån

Hyrorna avser 2022 års hyror. Avvikelser kan förekomma.

Exempel 3:a på 65 kvadratmeter

Vad är ett seniorboende?

Senior och Senior+ är för dig som fyllt 65 år och inte har hemmaboende barn. Tillgänglighet är en gemensam nämnare för våra seniorboenden, där hiss i alla uppgångar är en självklarhet, liksom närhet till allmänna kommunikationer. I flera områden har du även nära till samhällsservice. Flera av våra fastigheter har garage direkt under husen, som du når med hiss från våningsplanen.

Läs mer om hur det är att bo i ett seniorboende

Blommor på innergård

Åbylund

Åbylund har mycket grönska och en vacker park mitt i området, samtidigt är du nära stadens centrum, universitetet och Tornby. I Åbylund finns bland annat förskola och fritidshem, närbutik och pizzeria och till Linköpings city tar du dig enkelt med buss eller cykelbanor. Fint och tryggt boende – med närhet till både härligt grönområde och spännande citymiljö.​

Karta över Skräddaren