Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Välkommen till Skogslyckan seniorboende!

Skogslyckan – Skogslyckegatan 5A

Skogslyckan i Johannelund centrum bor du nära det mesta. Området kännetecknas av en trivsam miljö med många grönområden och närhet till Stångån. Här finns kolonilotter, fotbollsplaner, badplats och en plaskdamm för barn.

Översiktsbild Johannelund

Nära till det mesta

I Skogslyckan finns 36 hemtrevliga lägenheter på 2–5 rum och kök, fördelade på tio våningar. I huset finns hiss samt en kombinerad övernattningslägenhet/ gemensamhetslokal där du kan umgås med grannar och vänner, och där långväga besökare kan stanna över natten. I Johannelund Centrum hittar du det mesta du kan tänkas behöva, till exempel en välsorterad matbutik, apotek, bibliotek, kyrka, vårdcentral och flera mindre butiker. Till city tar du dig enkelt med buss eller på gång- och cykelbanor längs vackra Stångån.

Fasad höghus i Johannelund

Lägenheter och snitthyra Skogslyckan

2:or (65 kvm)

5 900 kr/mån

3:or (73-81 kvm)

6 700-7 400 kr/mån

5:or (129-132 kvm)

10 800-11 200 kr/mån

Hyrorna avser 2023 års hyror. Avvikelser kan förekomma.

Exempel 3:a på 73 kvadratmeter

Vad är ett seniorboende?

Senior och Senior+ är för dig som fyllt 65 år och inte har hemmaboende barn. Tillgänglighet är en gemensam nämnare för våra seniorboenden, där hiss i alla uppgångar är en självklarhet, liksom närhet till allmänna kommunikationer. I flera områden har du även nära till samhällsservice. Flera av våra fastigheter har garage direkt under husen, som du når med hiss från våningsplanen.

Läs mer om hur det är att bo i ett seniorboende

Innergård Johannelund

Johannelund

Johannelund kännetecknas av sin trivsamma miljö med många grönområden och närheten till Stångån. Här finns gott om aktiviteter, bland annat kolonilotter, fotbollsplaner, lekplatser, utomhusgym, badplats och en plaskdamm.

Karta över Skogslyckan