Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Välkommen till Ryd Centrum seniorboende!

Mårdtorpsgatan 29 och 31

Lägenheterna i kvarteret Ryd centrum ligger ovanpå köpcentret, på våning 2–5. Närmare service och shopping än så här kan det inte bli. I Ryd Centrum hittar du bland annat mataffär, apotek, restauranger, konditori och frisör. I området finns även folktandvård, vårdcentral och kommunens serviceboende. Samtidigt har du nära till grönområden och kan njuta av en promenad i skogens fina motionsspår. När du känner för en sväng på stan är det smidigt att ta bussen in.

fasadbild Ryd centrum

Totalt är det 47 lägenheter på 1–3 rum och kök. Tvättmaskin och torktumlare finns i alla lägenheter, men du har även tillgång till en gemensam tvättstuga i huset. Huset är ett loftgångshus och de flesta lägenheter har en inglasad balkongyta på loftgången och ett kallförråd. På andra våningen hittar du gemensamhetslokalen, där det även finns ett övernattningsrum med plats för två personer. Hiss finns i huset.

översiktsbild Ryd

Lägenheter och snitthyra Ryd

1:or (30-42kvm)

4 700-6 200 kr/mån

2:or (49-55kvm)

6 400-7 000 kr/mån

3:or (73 kvm)

8 300 kr/mån

Hyrorna avser 2023 års hyror. Avvikelser kan förekomma.

Exempel 3:a på 65 kvadratmeter

Vad är ett seniorboende?

Senior och Senior+ är för dig som fyllt 65 år och inte har hemmaboende barn. Tillgänglighet är en gemensam nämnare för våra seniorboenden, där hiss i alla uppgångar är en självklarhet, liksom närhet till allmänna kommunikationer. I flera områden har du även nära till samhällsservice. Flera av våra fastigheter har garage direkt under husen, som du når med hiss från våningsplanen.

Läs mer om hur det är att bo i ett seniorboende

översiktsbild Ryd och idrottshall

Ryd

Vill du bo nära ett centrum med all tänkbar service och mötesplatser för alla? Gillar du att samtidigt kunna avsluta dagen med en avslappnande promenad i skogen? Välkommen till Ryd!

Karta över Ryd centrum