Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Välkommen till Löjtnanten seniorboende!

Löjtnanten – Knektgatan 1A och 1B

I Västra Berga finns kvarteret Löjtnanten, för dig som vill ha lugn och ro, men även vill känna trygghet i den sociala gemenskapen. Du bor alldeles intill natursköna Tinnerbäckslandskapet, har nära till buss och cykelavstånd till city. I Berga Centrum finns livsmedelsaffär, vårdcentral och apotek. Coop Extra har du inom promenadavstånd. I närliggande kvarteret Laxen finns servicehus, dagcentral, restaurang/ cafeteria och fritidsverksamhet.

fasadbild Löjtnanten

Välplanerade ytor och hög standard

I kvarteret Löjtnanten finns 38 lägenheter på 2–3 rum och kök med välplanerade ytor och hög standard. Klinker är lagt i hallen och ekparkett i vardagsrum och sovrum. Alla lägenheter har balkong eller loggia. Förråd finns på gården och garage finns i källaren som du når med hiss. Huset har en gemensamhetslokal som du kan boka när det är dags för fest eller umgänge med vänner och grannar. Lokalen fungerar också som övernattningslägenhet för gäster.

fasadbild Löjtnanten seniorboende

Lägenheter och snitthyra

2:or (57-70 kvm)

7 400-8 400 kr/mån

3:or (78-83 kvm)

9 500-11 000 kr/mån

Hyrorna avser 2023 års hyror. Avvikelser kan förekomma.

Exempel på 2:a på 57 kvadratmeter

Vad är ett seniorboende?

Senior och Senior+ är för dig som fyllt 65 år och inte har hemmaboende barn. Tillgänglighet är en gemensam nämnare för våra seniorboenden, där hiss i alla uppgångar är en självklarhet, liksom närhet till allmänna kommunikationer. I flera områden har du även nära till samhällsservice. Flera av våra fastigheter har garage direkt under husen, som du når med hiss från våningsplanen.

Läs mer om hur det är att bo i ett seniorboende

Innergård med gröna buskar och blommor

Västra Berga

I Västra Berga har du nära till alla bekvämligheter som matbutik och vårdcentral. Nära ligger också idylliska Tinnerbäcken.

Karta över kvarteret Löjtnanten