Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Välkommen till Ebbepark!

Här bor du modernt och hållbart i en spännande stadsdel där bostäder blandas med olika typer av verksamheter. Ebbepark är en smart, modig och omtänksam stadsdel, med plats för kreativitet och innovation. En dynamisk tillväxtmiljö för affärsidéer, innovationer och företagande samt bostäder, service och allt annat du behöver för att leva ditt liv.

I Ebbepark bygger vi inte bara en ny stadsdel, vi utforskar samhällsbyggnad och vill ta vara på möjligheten att minska klimatpåverkan på riktigt. Vi erbjuder Ebbepark som testbädd för forsknings- och utvecklingsändamål. Målet är att utveckla smarta, innovativa och hållbara lösningar inom framför allt samhällsbyggnad och stadsutveckling.

Kvarteret Labbet

I den första etappen av kvarteret Labbet bygger vi 106 lägenheter, utav dessa är 49 lägenheter seniorbostäder enligt vårt boendekoncept Senior+.

Läs mer om kvarteret Labbet, Senior+

Läs mer om Labbet

Kvarteret Lugnet

Kvarteret Lugnet är den mer stillsamma delen av Ebbepark. Här har vi byggt 360 lägenheter, varav hälften blir bostadsrätter.

Kvarteret Dynamiken

Kvarteret Dynamiken är Ebbeparks mest levande kvarter. Här bygger vi ca 300 mindre, yteffektiva lägenheter samt lokaler.  

Läs mer om kvarteret Dynamiken

I Ebbepark har du nära till:

  • Universitetet
  • Mjärdevi Science Park
  • Skola, förskola och mataffär
  • Rydsskogen och Vallaskogen
  • Gamla Linköping

Karta över Ebbepark