Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Stångåstaden söker ett 60-tal sommarjobbare

Pressmeddelande

Tillsammans med våra leverantörer söker Stångåstaden cirka 60 ungdomar som vill sköta om våra fastigheter, både utomhus och inomhus i sommar. Jobben som för de flesta är ett första steg in i arbetslivet kan sökas av unga i åldern 17–19 år. Ansökan är öppen till och med 26 februari.

Utomhusmiljö i Ebbepark, Linköping

Det är ett sextiotal tjänster som ska tillsättas och de ungdomar som erbjuds sommarjobb kommer arbeta minst fyra veckor tillsammans med Stångåstadens entreprenörer inom inre och yttre skötsel. De får jobba med att hålla rent och snyggt i trappuppgångar och tvättstugor eller sköta om utomhusmiljöerna i Stångåstadens bostadsområden.

Ansökan görs digitalt via Stångåstadens webbplats stangastaden.se/sommarjobb

Där kan den sökande själv välja om hen vill presentera sig med text eller med kortare filmklipp. Ansökan är öppen under perioden 5–26 februari.

– Ett sommarjobb kan ge så mycket och det är ett bra sätt att förbereda våra ungdomar för arbetslivet. Dom växer som personer, får nya erfarenheter, en lön att spendera eller spara och kanske det viktigaste av allt: ett nätverk och viktiga relationer att ta med sig vidare in i yrkeslivet, säger Jenny Ahlbert HR-utvecklare på Stångåstaden.

Att erbjuda unga en möjlighet till sommarjobb är en del i Stångåstadens arbete med social hållbarhet. Via upphandlingar ställer Stångåstaden krav på anställningar inom exempelvis skötsel och har samverkat med våra skötselentreprenörer kring sommarjobb i många år.

Förutom att rekrytera sommarjobbare så anställer Stångåstaden även ett antal unga vuxna i rollen som semestervikarie.

Vid frågor, vänligen kontakta:
Jenny Ahlbert, HR-projektledare för årets sommarjobb telefon 013-20 85 73