Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Bed & breakfast i Gamla Linköping utökar med vandrarhem under sommaren

Nyheter

Sofia Thunholm och Jessica Sjögren som sedan flera år tillbaka finns i Gamla Linköping och driver verksamheterna Hilma Winblads bed & breakfast och Dahlbergs café i området, öppnar i sommar ytterligare en verksamhet, Valla Vandrarhem. Vandrarhemmet har de senaste åren varit stängt men öppnas nu för sommargäster fram till i slutet av augusti.

Sofia Thunholm och Jessica Sjögren som under sommaren driver Valla vandrarhem.

Sofia Thunholm och Jessica Sjögren framför Valla vandrarhem i Gamla Linköping.

– Vandrarhemmet är ett bra tillskott till vår verksamhet som vi har idag och vi hoppas att vi kommer att få ta emot många gäster här i sommar, säger Sofia Thunholm, Hilma Winblads & Dahlbergs café.

Det är Stångåstaden Kulturfastigheter som är fastighetsägare och de nygamla hyresgästerna är ett välkommet tillskott i området.

– Det är väldigt kul att Sofia och Jessica vågar testa nytt och starta upp vandrarhemmet igen. Jag hoppas att deras sommarsatsning blir lyckad och att samarbetet mellan oss kommer att fortsätta, säger Theresé Lindh, vd på Kulturfastigheter.

Valla Vandrarhem ligger mitt i Valla fritidsområde, ett stenkast ifrån stadskvarteren i Gamla Linköping med närhet till både lekpark, djur och en minigolfbana. Vandrarhemmet har sammanlagt 25 bäddar fördelat på tre rum med vardera tre bäddar och fyra rum med vardera fyra bäddar.

Läs mer om Valla Vandrarhem i Linköping

Kontakter

Theresé Lindh
Theresé Lindh
VD Kulturfastigheter

Bilder

Sofia Thunholm och Jessica Sjögren som under sommaren driver Valla vandrarhem.
Sofia Thunholm och Jessica Sjögren som under sommaren driver Valla vandrarhem.