Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Thomas Lilja invald i Studentbostadsföretagens styrelse

Nyheter

På Studentbostadsföretagens föreningsstämma den 5 maj valdes Thomas Lilja, VD på Studentbostäder i Linköping in i som ledamot i styrelsen.

– Jag tackar för förtroendet att få vara med och driva Studentbostadsföretagens och studentbostadsbranschens viktiga frågor. Digitaliserings- och bostadsutvecklingsfrågor intresserar mig och jag ser att vi har mycket spännande utmaningar framför oss inom dessa områden och jag ser med nyfikenhet fram emot att få jobba med dessa frågor ur ett branschperspektiv, säger Thomas Lilja, vd på Studentbostäder i Linköping.

Studentbostadsföretagen är branschorganisationen för de som äger, utvecklar, förvaltar och förmedlar studentbostäder i Sverige. Studentbostadsföretagen har cirka 70 medlemsföretag och representerar cirka 80 procent av landets studentbostäder. Det innebär över 75 000 studentbostäder från Kiruna i norr till Malmö i söder. Föreningen startades 2001 och har sitt säte i Göteborg.

– Det är mycket glädjande att Thomas tar plats i Studentbostadsföretagens styrelse. Det är värdefullt för koncernen Stångåstaden att vi nätverkar och driver branschfrågor på nationell nivå. Detta är positivt och stärker vårt studenterbjudande lokalt i Linköping, säger Fredrik Törnqvist, vd Stångåstaden.

På stämman valdes även Jenny Wikström (fastighetschef på Uppsalahem med ansvar för företagets studentbostäder) till ny styrelseordförande samt Marit Appelgren (ByggVesta Fastighetsförvaltning) till ny ledamot i styrelsen.

Länk till hela styrelsen finns här: https://studentbostadsforetagen.se/om-oss/styrelsen/

 

Kontakter

Thomas Lilja
Thomas Lilja
VD Studentbostäder

Bilder