Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Verksamhetsberättelse för 2021

Nyheter

Ett starkt bokslut skapar trygghet och möjligheter till fortsatta satsningar.

Bokslutet för 2021 är mycket starkt, med ett resultat på 2 132 miljoner kronor före skatt. Då ingår reavinster från fastighetsförsäljningar om 1 903 miljoner kronor. Rensat för dessa försäljningar uppgår resultatet till 229 miljoner kronor. ”I en osäker tid känns det viktigare än någonsin att ha en stark grund att stå på och jag är stolt att kunna säga att vi på Stångåstaden har det. Vårt bokslut för 2021 är mycket starkt. Det är det bästa i bolagets snart 80-åriga historia. Det skapar trygghet och möjligheter för fortsatta satsningar, konstaterar Fredrik Törnqvist, vd på Stångåstaden.

Läs gärna mer om vår verksamhet och det gångna året i vår digitala verksamhetsberättelse!

2021.stangastaden.se

Bilder