Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Stångåstaden söker 60 unga sommarjobbare

Pressmeddelande

Tillsammans med våra skötselentreprenörer söker Stångåstaden ungdomar i Linköping som vill sommarjobba. Jobben, som för de flesta är ett första steg in i arbetslivet, kan sökas av unga i åldern 17–19 år. Ansökan öppnar 25 februari.

Det är ett sextiotal tjänster som ska tillsättas och de ungdomar som erbjuds sommarjobb kommer arbeta minst fyra veckor tillsammans med Stångåstadens entreprenörer inom inre och yttre skötsel. De får jobba med att hålla rent och snyggt i trappuppgångar och tvättstugor eller sköta om utomhusmiljöerna i Stångåstadens bostadsområden.

–          Att erbjuda unga en möjlighet till sommarjobb är en del i Stångåstadens arbete med social hållbarhet. Ett sommarjobb kan ge så mycket. En lön att spendera eller spara, erfarenheter och kanske det viktigaste av allt: nätverk och viktiga relationer att ta med sig vidare in i yrkeslivet, säger Jenny Ahlbert HR-utvecklare på Stångåstaden.

Ansökan görs digitalt via Stångåstadens webbplats. Där kan den sökande själv välja om hen vill presentera sig med text eller med kortare filmklipp. Ansökan är öppen under perioden 25 februari – 6 mars.

Mer information finns på webben stangastaden.se/sommarjobb-2022

Förutom att rekrytera sommarjobbare så anställer Stångåstaden även ett antal unga personer i rollen som semestervikarie. 

Vid frågor, vänligen kontakta:
Jenny Ahlbert, HR-projektledare för årets sommarjobb telefon 013-20 85 73