Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Stångåstaden vann Kundkristallen för bästa service – 2019

Pressmeddelande

Stångåstaden är i topp bland Sveriges större bostadsbolag när det gäller service och kvalitet. Igår kväll avgjordes Kundkristallen som bygger på Stångåstadens kundundersökning. Stångåstaden tog hem segern i kategorin ”Högsta serviceindex”.

Stångåstaden vinner Kundkristallen för högsta serviceindex 2019 på Benchhmark event

Det är för fjortonde året i rad som fastighetsbranschens prestigefulla pris Kundkristallen delas ut för att kora Sveriges bästa hyresvärdar. De nominerade utses bland de företag som genomfört kundundersökningen AktivBo under 2018, där hyresgästerna får betygsätta hur de upplever sin hyresvärd. Stångåstaden tävlade i gruppen med bostadsbolag som har fler än 9 000 bostäder.

– Stångåstaden har etablerat sig i toppen av Sveriges större bostadsbolag när det gäller service och kvalitet. Genom ett gediget och målfokuserat arbete befäster vi vår ställning som en av de bästa och det känns verkligen jättebra, säger Fredrik Törnqvist, vd Stångåstaden. Våra medarbetare jobbar hela tiden hårt för att ge alla våra kunder en bra och professionell service.

Läs mer om AktivBo och tävlingen:
https://aktivbo.se/event/

För ytterligare information kontakta gärna:
Fredrik Törnqvist, vd Stångåstaden, tel. 072-574 96 60

Kontakter

Heidi Berger
Heidi Berger
Marknadschef

Bilder

Stångåstaden vinner Kundkristallen för högsta serviceindex 2019 på Benchhmark event
Stångåstaden vinner Kundkristallen för högsta serviceindex 2019 på Benchhmark event