Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Nu går startskottet för 290 bostäder i Ebbepark

Pressmeddelande

Stångåstaden har tecknat kontrakt med ED Bygg Sverige kring att bygga 290 bostäder i kvarteret Lugnet i Ebbepark. Byggstart beräknas ske under våren 2019.

Stångåstaden kommer att bygga totalt 290 lägenheter i kvarteret Lugnet i Ebbepark.

– Nu går startskottet och vi ser fram emot att komma igång att bygga bostäder i Ebbepark som är en spännande och nyskapande stadsdel i Linköping, säger Fredrik Törnqvist, vd på Stångåstaden.

 

Ebbepark är Linköpings nya stadsdel i Östra Valla. Här kommer Stångåstaden, tillsammans med Sankt Kors, att integrera bostäder och verksamheter. Visionen är ett område som lever och sjuder av aktivitet dygnet runt. En dynamisk tillväxtmiljö för affärsidéer, innovationer och företagande samt bostäder, service och allt annat man behöver för att leva sitt liv.

Ebbepark består av flera olika kvarter som alla har sin speciella prägel. Det område som Stångåstaden nu kommer börja bygga heter Lugnet. Här kommer Stångåstaden att bygga totalt 290 lägenheter på 1-5 rum och kök. Området är uppdelat i tre olika kvarter som färdigställs etappvis. Lugnet är som namnet signalerar en lite lugnare del av Ebbepark, som vänder sig främst till familjer som önskar en något stillsammare boendemiljö än resten av det levande och aktiva området. Av de 290 lägenheterna kommer ungefär hälften att vara bostadsrätter.

För mer information, kontakta gärna:

Fredrik Törnqvist, VD Stångåstaden, telefon 072-574 96 60

Kontakter

Heidi Berger
Heidi Berger
Marknadschef

Bilder

Stångåstaden kommer att bygga totalt 290 lägenheter i kvarteret Lugnet i Ebbepark.
Stångåstaden kommer att bygga totalt 290 lägenheter i kvarteret Lugnet i Ebbepark.