Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Stångåstaden inviger 97 nya lägenheter i Vasastaden

Pressmeddelande

Idag invigde Stångåstaden 97 nya lägenheter i Vasastaden. Lägenheterna ingår i etapp 1 av det nya kvarteret Norrskenet och är de första av totalt 300 lägenheter som Stångåstaden bygger i Vasastaden. De första hyresgästerna är redan på plats och fler flyttar in under hösten.

Andreas Rönngren, projektledare Stångåstaden och Fredrik Törnqvist, vd Stångåstaden håller bandet som klipps av Jan Österlind, ordförande i Stångåstadens styrelse

– Allt fler vill bo och leva i Linköping och därför behövs fler lägenheter. Norrskenet är en del i Stångåstadens övergripande mål att bygga 500 nya lägenheter årligen i Linköping. För Stångåstaden är det viktigt att ha ett utbud som attraherar många. Därför erbjuder vi boenden i olika lägen, utföranden, storlekar och i varierande prisklasser, säger Fredrik Törnqvist, vd på Stångåstaden.

De första hyresgästerna i kvarteret Norrskenet har redan flyttat in i sina lägenheter och inflyttningen kommer att fortsätta under hösten. Byggnationen av etapp 2 av Norrskenet, som innebär ytterligare drygt 100 lägenheter, är i full gång och uthyrningsprocessen påbörjas senare under hösten.

När alla tre etapper i kvarteret Norrskenet är färdiga kommer Stångåstaden totalt kunna erbjuda 300 nya lägenheter och 1800 kvadratmeter kommersiella lokaler i markplan i ett attraktivt läge nära resecentrum och stadskärnan.

För mer information, kontakta gärna:

Fredrik Törnqvist, VD Stångåstaden, telefon 072-574 96 60

Kontakter

Heidi Berger
Heidi Berger
Marknadschef

Bilder

Andreas Rönngren, projektledare Stångåstaden och Fredrik Törnqvist, vd Stångåstaden håller bandet som klipps av Jan Österlind, ordförande i Stångåstadens styrelse
Andreas Rönngren, projektledare Stångåstaden och Fredrik Törnqvist, vd Stångåstaden håller bandet som klipps av Jan Österlind, ordförande i Stångåstadens styrelse