Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Årets uppstickare är lokalhyresgästerna Systrarna Cato

Pressmeddelande

Stångåstaden delade igår ut priset Årets uppstickare på Handelsgalan i Linköping. Annelie Simonsson och Anette Bureteg, som driver mode- och inredningsbutiken Systrarna Cato i Stångåstadens lokaler, tog hem vinsten.

Årets uppstickare "Systrarna Cato" tillsammans med Stångåstadens VD Fredrik Törnqvist

– Systrarna Cato drivs av två visionära entreprenörer som vågar sticka ut. Dessutom är vi förstås stolta och glada över att de är hyresgäster hos oss, säger Fredrik Törnqvist, vd på Stångåstaden.

Stångåstaden har i år för första gången valt att äga priset i kategorin Årets uppstickare på Handelsfesten. Engagemanget i Handelsfesten grundar sig i viljan att vara med och stötta företagare som törs satsa på och utveckla staden. För att få invånarna att trivas och inte minst känna sig trygga tillsammans är det avgörande att det finns en levande stadskärna.

– Som lokalhyresvärd vill vi verkligen uppmuntra till att handlare och butiksinnehavare skapar relationer med sina kunder och bidrar till en personlig och mysig touch på staden. Systrarna Cato är ett utmärkt exempel på detta, säger Fredrik Törnqvist.

Fakta Stångåstadens lokaler

Stångåstaden ansvarar för cirka 123 000 kvm lokalyta och är Linköpings andra största aktör inom området lokaler. Stångåstaden har satsat på att erbjuda mindre lokalytor i storleken 40–150 m2 för företag och verksamheter i Linköpings innerstad. Visionen är att Stångåstaden ska bidra till en levande, trygg stad, med god service som mervärde till våra boende. Inom de närmaste åren kommer Stångåstaden tillföra Linköping många nya butiks- och restauranglokaler i bland annat kvarteret Eddan längs Drottninggatan mitt i City och i övre Vasastaden.

Beskrivning av kategorin Årets uppstickare:
Årets uppstickare, är en person eller butik som vågar ta ut svängarna och visa mod. Nytänkande, kaxig och kreativ är ord som kan beskriva Årets uppstickare. I en bransch med ständig förändring ser Årets uppstickare möjligheter i stället för hinder och brinner för att vässa sin verksamhet efter kundens önskemål och behov.

För mer information, kontakta gärna:
Fredrik Törnqvist, VD Stångåstaden, telefon 072-274 96 60
Heidi Berger, Marknadschef Stångåstaden, telefon 072-254 30 52

Kontakter

Heidi Berger
Heidi Berger
Marknadschef

Bilder

Årets uppstickare "Systrarna Cato" tillsammans med Stångåstadens VD Fredrik Törnqvist
Årets uppstickare "Systrarna Cato" tillsammans med Stångåstadens VD Fredrik Törnqvist