Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Stångåstaden vann Kundkristallen för bästa service – 2018

Pressmeddelande
Stångåstaden segrade i kategorin "Högsta serviceindex".

Stångåstaden är i topp bland Sveriges större bostadsbolag när det gäller service och kvalitet. Igår kväll avgjordes Kundkristallen som bygger på Stångåstadens kundundersökning. Stångåstaden tog hem segern i kategorin”Högsta serviceindex”.

Det är för trettonde året i rad som fastighetsbranschens prestigefulla pris Kundkristallen delas ut för att kora Sveriges bästa hyresvärdar. De nominerade utses bland de företag som genomfört kundundersökningen AktivBo under 2017, där hyresgästerna får betygsätta hur de upplever sin hyresvärd. Stångåstaden tävlade i gruppen med bostadsbolag som har fler än 9 000 bostäder.

-Genom ett gediget och målfokuserat arbete har vi nått toppen och det känns verkligen jättebra, säger Fredrik Törnqvist, vd Stångåstaden. Våra medarbetare jobbar hela tiden hårt för att ge alla våra kunder en bra och professionell service.

Läs mer om AktivBo och tävlingen.

 

För ytterligare information kontakta gärna:

Fredrik Törnqvist, vd Stångåstaden, tel. 072-574 96 60

Kontakter

Heidi Berger
Heidi Berger
Marknadschef

Bilder

Stångåstaden segrade i kategorin "Högsta serviceindex".
Stångåstaden segrade i kategorin "Högsta serviceindex".