Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Stångåstaden nominerade till Kundkristallen

Pressmeddelande

Stångåstaden är nominerade i två kategorier till fastighetsbranschens prestigefulla pris Kundkristallen. Det är kategorierna “Högsta serviceindex” och “Största lyft serviceindex”. Båda kategorierna gäller för bostadsbolag med fler än 9 000 bostäder.

Det är för trettonde året i rad som fastighetsbranschens pris Kundkristallen delas ut för att kora Sveriges bästa hyresvärdar. De nominerade utses bland de företag som genomfört kundundersökningen AktivBo under 2017, där hyresgästerna får betygsätta hur de upplever sin hyresvärd.

Priserna delas ut den 8 februari till de bolag som har bäst totalresultat, samt till de som gjort störst förbättring av sin service jämfört med tidigare års mätning.

 

För ytterligare information kontakta gärna:

 

Fredrik Törnqvist, vd Stångåstaden, tel. 072-574 96 60

Kontakter

Heidi Berger
Heidi Berger
Marknadschef