Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Heidi Berger ny marknadschef på Stångåstaden

Pressmeddelande

Stångåstadens nya marknadschef, Heidi Berger, har mer än 15 års erfarenhet som kommunikations- eller marknadschef i större organisationer. Hon kommer närmast från Fingerprint Cards AB med huvudkontor i Göteborg.

 

Heidi Berger har tidigare arbetat i regionen. På meritlistan finns bland annat befattningar som kommunikationschef för Saab Aeronautics och kommunikationsdirektör för Norrköpings kommun.

– Jag ser fram emot att vara med och vidareutveckla det spännande och innovativa bolaget Stångåstaden, säger Heidi Berger. Linköping är en stad som växer snabbt och det ska bli kul att få vara med på den resan. Stångåstaden har en viktig roll för att Linköping ska bli en trivsam och härlig stad att bo och leva i.

– Vi är mycket glada över att Heidi blir ny marknadschef på Stångåstaden. Heidi har en gedigen bakgrund från både näringsliv och offentlig verksamhet och kommer att kunna bidra till hela bolagets utveckling, säger Fredrik Törnqvist, vd.

Heidi Berger tillträder tjänsten som marknadschef den 1 februari 2018.

För ytterligare information kontakta gärna:

Marie Lorentzon, kommunikationsansvarig Stångåstaden, tel. 013-20 85 63.

Kontakter

Heidi Berger
Heidi Berger
Marknadschef

Bilder