Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Stångåstadens jubileumsbok vann Publishingpriset

Pressmeddelande
Sofie Moosberg, Stångåstaden tillsamman med Johan Norr, Tove Andersson och Ulrika Bäckström från Byn kommunikation.

Stångåstadens jubileumsbok, Vår stad vid Stångån, fick ta emot Publishingpriset på gårdagskvällens prisutdelningsgala på Berns och Chinateatern i Stockholm. Boken är producerad av Byn Kommunikationsbyrå och skriven av Gunnar Elfström.

 

Publishingpriset är en årlig jurybedömd tävling för filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker. Priset delas ut för lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. Jubileumsboken ”Vår stad vid Stångån – Stångåstaden under 75 år” vann i kategorin Verksamhetshistoria.

– Det känns fantastiskt roligt att boken tog hem förstapriset, säger Sofie Moosberg, projektledare Stångåstaden.Vår jubileumsbok speglar inte minst framväxten av vårt viktiga samhällsuppdrag, som bland annat handlar om att bygga en trygg och levande stad för alla Linköpingsbor.

 

För ytterligare information kontakta gärna:

Marie Lorentzon, kommunikationsansvarig, Stångåstaden, tel. 013-20 85 63.

Kontakter

Heidi Berger
Heidi Berger
Marknadschef

Bilder

Sofie Moosberg, Stångåstaden tillsamman med Johan Norr, Tove Andersson och Ulrika Bäckström från Byn kommunikation.
Sofie Moosberg, Stångåstaden tillsamman med Johan Norr, Tove Andersson och Ulrika Bäckström från Byn kommunikation.