Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Stångåstadens årsredovisning vann Svenska Designpriset

Pressmeddelande
Stångåstadens finanschef Sofie Moosberg har varit projektledare för årsredovisningen.

Stångåstadens årsredovisning fick ta emot Svenska Designpriset 2017 på gårdagskvällens prisutdelningsgala på Rondo i Göteborg.

Svenska Designpriset är en tävling i grafisk kommunikation där en jury tillsammans med allmänheten röstar fram sin favorit i de olika kategorierna.Årsredovisningen är producerad av Byn kommunikationsbyrå i Norrköping. Stångåstadens projektledare är Sofie Moosberg, finanschef. Stångåstadens årsredovisning 2016 vann guld i kategorin Information-Årsredovisning-Print.

– Vi är stolta och väldigt glada över detta prestigefyllda pris som vi fått tillsammans med vår byrå Byn. Det är ett kvitto på att vi lyckats med att göra vår årsredovisning till en produkt som i grunden utgår från att alla våra kunder ska kunna förstå och identifiera sig med vår kommunikation, säger Marie Lorentzon, kommunikationsansvarig på Stångåstaden.

 

För ytterligare information kontakta gärna:

Marie Lorentzon, kommunikationsansvarig Stångåstaden, tel. 013-20 85 63.

Kontakter

Heidi Berger
Heidi Berger
Marknadschef

Bilder

Stångåstadens finanschef Sofie Moosberg har varit projektledare för årsredovisningen.
Stångåstadens finanschef Sofie Moosberg har varit projektledare för årsredovisningen.