Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Sex nomineringar till Stångåstaden

Pressmeddelande

Stångåstaden kan tillsammans med sina samarbetspartners stoltsera med sex nomineringar till Publishingpriset och Svenska Designpriset 2017. Det är kommunikationsbyrån Byn i Norrköping och RM-byrån (relationsmarknadsföring) Bon Relations i Stockholm som står bakom produktionen tillsammans med Stångåstaden.

 

Stångåstaden kundtidning, producerad av Bon Relations, är nominerad till både Publishingpriset och Svenska Designpriset Det är även Årsredovisningen 2016, producerad av Byn. Dessutom är Handboken för inkluderande kommunikation och jubileumsboken Vår stad vid Stångån nominerade till Svenska Publishingpriset. Båda producerade av Byn.

– Det känns fantastiskt roligt med så många nomineringar till två prestigefyllda pris, säger Marie Aktö, marknadschef Stångåstaden. Vi är stolta och glada över vårt framgångsrika arbete tillsammans med Byn och Bon Relations.

 

För ytterligare information kontakta gärna:
Marie Lorentzon, kommunikationsansvarig Stångåstaden, tel. 013-20 85 63.

Kontakter

Heidi Berger
Heidi Berger
Marknadschef