Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Så söker du lokal

För våra lokaler har vi inget kösystem, utan vi jobbar för att hitta lämpliga hyresgäster som bidrar till ett bättre Linköping. Nedan är en guide för hur det går till när du söker lokal hos oss.

Fundera över dina behov

Att leta lokal är spännande men det kan också vara mycket tidskrävande. För att underlätta processen är det bra att vara förberedd. Fundera på vad du ska använda lokalen till. Hur stor behöver lokalen vara? Vilket läge passar bäst för din typ av verksamhet? Vilken hyra klarar din budget av? Tänk på att, för att uppnå bästa resultat så är det bättre att anpassa din lokal efter din verksamhet och inte tvärtom.

Sök bland lediga lokaler

Våra vakanta lokaler hittar du under Lediga lokaler. Du hittar bilder och mer information kring varje objekt genom att klicka dig vidare in på respektive lokalannons.

Anmäl ditt intresse

När du hittat en lokal som du tror kan passa för er verksamhet så gör du en intresseanmälan via lokalannonsen. Efter att vi fått in din intresseanmälan så tar någon av våra förvaltare kontakt med dig för att fortsätta dialogen tillsammans med dig. Vi har inget kösystem för våra lokaler.

Ansökningsprocess

Här utvärderar vi tillsammans med dig om lokalen och dess läge lämpar sig för den verksamhet du vill bedriva. Vi bokar en visning av lokalen och diskuterar vilka eventuella anpassningar som behöver göras. Har du tankar på att starta en ny verksamhet så vill vi i detta skede gärna se en affärsplan tillsammans med en kalkyl för din framtida verksamhet. Läs mer på Nyföretagarcentrum. Vi gör alltid en kreditupplysning av potentiella hyresgäster.

Teckna avtal

Har ni bestämt er för att ni vill ha lokalen och blivit godkända som hyresgäster så tittar vi närmare på detaljer och tecknar hyresavtal.

Som kund hos oss

All tänkbar information kring din lokal och ditt hyresavtal finns att hitta under Mina sidor. Enklare fel och brister felanmäls till kundtjänst. Andra ärenden eller önskemål behandlas av förvaltaren för ditt område.