Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Tapeter och väggfärg

Vi har ett stort urval av tapeter i många olika färger och mönster och även ett urval av neutrala väggfärger att välja mellan. Vill du, så ingår det en fondvägg till varje rum.

Via länkarna nedan kan du se de tapeter som ingår som standard. Gäller endast för kollektionerna inom parentes. 

Borosan Bas (Boråstapeter)
Borosan Hem (Boråstapeter)
Fiona (Fiona Living)

Tänk på att tapet- och väggfärgerna på datorn inte alltid överensstämmer med verkligheten.

Väggfärger

NCS S 0500-N

NCS S 1000-N

NCS S 2500-N

NCS S 5500-N (endast fondvägg)

NCS S 0502-Y

NCS S 2005-Y20R

NCS S 5005-Y-20R (endast fondvägg)

Om Stångåstaden gör jobbet

Då kan du gå till Happy Homes och välja en tapet som passar dig i smaken. Där kommer du att få betala mellanskillnaden till de tapeter som annars ingår i vårat ordinarie sortiment i vår Bobutik. Avdraget är 95 kr per rulle.

  • Ta med planritning på din lägenhet så hjälper personalen hos Happy Homes dig att räkna ut hur många rullar som går åt.
  • Du måste ha valt och betalt dina tapeter hos Happy Homes senast sju arbetsdagar innan jobbet ska påbörjas. Detta med anledning av att många tapeter är beställningsvara.

Om du gör jobbet själv

Då väljer du och köper alltid dina tapeter hos valfri färgaffär. Som hyresgäst hos Stångåstaden har du en rabatt hos Happy Homes och Akzo Nobel (Nordsjö). Ta med en kopia på senaste hyresavin så berättar dom vilket pris som gäller på den tapet du väljer.

  • Ta med planritning så hjälper personalen på färgaffären dig att räkna ut hur många rullar som går åt.
  • Tänk på att ditt arbete måste vara fackmannamässigt utfört annars kommer du den dag du flyttar få återställa eller bli debiterad.