Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Nyöppnat i Vasastaden – Lemon Garden

Aktuellt Livet i Linköping

Ett stenkast från resecentrum ligger Vasastaden och på Sveagatan 15 hittar du nyöppnade Lemon Garden, ett café för dig som gillar fräscha juicer och desserter av olika slag. I området har Stångåstaden de senaste åren byggt 300 nya lägenheter och ett antal kommersiella lokaler. Lemon Garden är senaste tillskottet i området där Bondens Skafferi och Bröllopsbruket redan har flyttat in.

Konceptet Lemon Garden grundades av bröderna Sarmad- och Ahmed Alsadi, som vid tidig ålder utvecklade en passion till mat och bakverk. Dom öppnade sitt första ställe i Göteborg 2018 och sedan dess har det växt till att bli en kedja som nu finns på flera håll i landet. Sedan i slutet av oktober finns Lemon Garden i Linköping.

Lemon Garden Dessert på tallrik
Creps från Lemon Garden

Dina smaklökar blir inte besvikna

Hos Lemon Garden möts du av en meny som innehåller crepes, belgiska våfflor, amerikanska pancakes och choklad, frukt och glass i alla former! Det finns även juicer och smoothies som görs på frukter och bär och som är helt fria från tillsatt socker. Dessutom är dom helt veganska. Titta gärna in då du har vägarna förbi Vasastaden nästa gång.

Buffe på Lemon Garden
Ett urval av läckerheter från Lemon Garden

Fler butiker i området

I området har Stångåstaden de senaste åren byggt 300 nya lägenheter och ett antal kommersiella lokaler. Här hittar du bland annat Bondens skafferi som erbjuder lokala och närproducerade råvaror och produkter från svenska bönder och gårdar i Öst och Bröllopsbruket som är Sveriges största mötesplats för blivande brudar och begagnade bröllopsklänningar.

Mer information finns på webben: