Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Nu finns dina förmåner och rabatter samlade i vår app

Aktuellt

Nu finns alla förmåner och rabatter för dig som hyresgäst samlade i vår boendeapp. På så sätt har du dem alltid lättillgängliga i din telefon. I appen kan du dessutom, precis som nu, sköta många praktiska delar kring ditt boende.

Bland de förmåner du hittar i appen finns till exempel rabatterade priser på hemförsäkring, simskola och tapeter. Du hittar också mer information om vårt samarbete med företaget Fastpark som möjliggör att du kan hyra ut din parkeringsplats när du inte använder den. Vi har dessutom ett högaktuellt fotbollserbjudande inför LFC:s säsongsavslutning.

Heja LFC – gå 2 för 1 på sista matchen

Lördagen den 11 november hoppas vi att så många som möjligt kommer till Bilbörsen arena och hejar fram LFC i säsongens sista match där topplaceringarna ska avgöras. Just nu får du två biljetter till priset av en genom att boka biljetterna via en länk som du hittar under Förmåner i boendeappen. Först till kvarn gäller, antalet biljetter är begränsade.

Annat du kan göra med Stångåstadens boendeapp

• Ta del av aktuella nyheter om vad som händer i ditt område
• Boka tvättstuga
• Betala hyra
• Göra en felanmälan
• Byta kod

Ladda ner boendeappen

Har du inte redan laddat ner appen så är det hög tid att göra det nu, så att du inte missar några bra deals eller viktig information!

Google Play

App Store