Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Ljungsbro bordtennisklubb-mer än bara pingis

Aktuellt Livet i Linköping

Bordtennisklubben i Ljungsbro strax utanför Linköping är en samlingspunkt där människorna är i centrum och dit alla är välkomna. I bordtennisklubben måste man inte spela pingis, det är den sociala samvaron som är viktig.

Vi är till för människorna, inte för pingisen.

Björn Wasell, ordförande
barn som leker

Klubben vill uppmuntra till rörelse och hjärtat klappar lite extra för just pingis. Dom arrangerar exempelvis ett uppskattat sommarkollo för barn, pingislek för barn i åldrarna 3–6 år, seniorpingis, tipspromenader och deltar vid midsommarfirandet. Barn- och ungdomsaktiviteterna är populära och seniorverksamheten växer hela tiden och Björn hoppas att klubben kan locka fler äldre damer. Hör Björn berätta om klubbens verksamhet som är mer än bara pingis i filmen ovan.

Läs mer om föreningen Ljungsbro bordtennisklubb

Föreningssamarbete – för stans bästa

Tillsammans med det lokala föreningslivet och andra samarbetspartners arbetar Stångåstaden aktivt för att kunna erbjuda aktiviteter som bidrar till en meningsfull fritid för Linköpingsborna samtidigt som det bidrar till ökad delaktighet, trygghet och trivsel i våra bostadsområden. Läs mer om vårt föreningssamarbete