Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Don Luigi har slagit upp portarna i Ebbepark

Livet i Linköping

För ungefär en månad sedan öppnade restaurang Don Luigi i Ebbepark. Restaurangen är inspirerad av det italienska köket och erbjuder bland annat pinsa, en variant av den klassiska pizzan.

Restaurangen hittar du i den nya stadsdelen Ebbepark i Östra Valla. Valet av plats kändes givet efter att restaurangchefen Gabriella Tanzi läst på om stadsdelen. Områdets mix av verksamhet och bostäder var något som lockade.

–          Vi ville till ett område med både arbetsplatser och boende. Jag hamnade på Ebbeparks hemsida av en slump och när jag läste kändes det väldigt rätt och givet för oss. Området är nytt och fräscht vilket passar oss. Det finns mycket liv och energi i Ebbepark och det känns riktigt bra, säger Gabriella Tanzi.

Don Luigi har både lunchservering och kvällsöppet och du väljer själv om du vill äta på plats eller välja take-away. På menyn hittar du bland annat pinsa, en variant av den klassiska pizzan, samt pasta, sallader och plockmat. Allt inspirerat av det italienska köket. Det finns även möjlighet att köpa med matvaror hem i den tillhörande butiksdelen.

Nyfiken på att veta mer om Don Luigi? Du kan läsa mer här eller kolla in @donluigilinkoping på Instagram. 

Vill du veta mer om området Ebbepark hittar du det här.