Läs mer

 

T1

Saliba ser glad ut. Länk till filmen med Saliba. Foto.Klicka på bilden för att se Saliba berätta om varför han gillar T1.

"Här i T1 finns allt jag behöver. Min verkstad, min bostad och vacker natur. Grafik.

 

Välkommen till T1

Tycker du om att bo nära allt, men ändå kunna ta en kvällsjogg i naturen då och då? Eller kunna promenera bort till city på bara 10 minuter? 

T1 upplevs som ett väldigt tryggt område av de som bor här. Du kan välja mellan marklägenheter, radhus och flervåningshus med allt från 1 rum och kokvrå till 6 rum och kök – alla på promenadavstånd till Linköpings city. De flesta hus är från 90-talet, men här hittar du även några av regementsbyggnaderna som har bevarats och byggts om till bostäder. Här har du också alltid goda parkeringsmöjligheter och både lägenhetsdaghem och låg- och mellanstadieskolor i området.

Men det allra bästa med T1 kan vara närheten till Gamla Linköping och Valla Fritidsområde med naturleder, lekpark, ridhus och de populära smådjursstallarna.

I T1 har du alltid nära till

  • Djur och natur
  • Linköping city
  • Skolor och service​

Viktig information till dig som bor i närheten av parkeringshuset på Drabantgatan 28

​Vi förbereder för att kunna bygga ut parkeringshuset

Det nya området, Ebbepark, innebär att vi behöver fler parkeringsplatser. Vi kommer därför att börja förbereda för att kunna bygga på ditt parkeringshus på Drabantgatan 28 med två nya våningar. Det kommer att ge oss 165 nya parkeringsplatser.

Vi kommer att börja arbetet med att förstärka parkeringshuset under vecka 12. Under perioden 19 mars – slutet av maj kommer byggarbetet att pågå både i och utanför garaget.

Vissa arbeten, som till exempel pålning, är högljudda. Där kommer vi därför att montera bullermätare. Byggarbetet kan också medföra ökad trafik till garaget. Runt garaget kommer NCC, som utför arbetet, att ställa upp byggbodar.

Vi och NCC ska göra vårt bästa för att du som bor i området ska påverkas så lite som möjligt under byggtiden. Ring mig, Hassan Maulood, på 013 20 85 82 om du har några frågor.

Här kan du läsa mer om Ebbepark​.

Områdeskarta

Återvinning

​T1​

P-platser

T1

Fördelning av lägenheter

Lägenhetsfördelningen i T1. Grafik. 

​OmrådesansvarigKatarina Larsson ser glad ut. Foto.

Hassan Maulood​

Kontaktuppgifter till din områdesansvarig​ hittar du som boende hos Stångåstaden under Mina sidor.​​​​​


I T1 kan

99,4%

av hyresgästerna rekommendera någon att flytta hit.

AktivBo, 2018