Vasastaden, Norrskenet Etapp 2

Ett urbant drömläge

I det gamla industrikvarteret vid Östgötagatan och Sveagatan i Vasastaden bygger Stångåstaden 300 lägenheter med hyresrätt och kommersiella lokaler i markplan. I Norrskenets andra etapp har vi färdigställt 113 lägenheter om 1-4 rum och kök i fyra till åtta våningar, med hiss och tillgång till parkering i garaget under huset.

I Norrskenet får du en helt ny, ljus och välplanerad lägenhet med stilrena, moderna materialval. Ett boende som ger tid och rum för en avslappnad vardag, vänner och spontana upplevelser. 

Innergården blir en lummig oas mitt i innerstan.  Med både city och resecentrum några få minuter bort har du nära till det mesta – ett riktigt drömläge.

Tidplan

Inflyttningen av de nya lägenheterna ägde rum från hösten 2019 till våren 2020. Om det blir lediga lägenheter framöver så publiceras de som vanligt under Sök ledigt. Samtliga lägenheter fördelas efter Stångåstadens bostadskö.

Bostadsväljare

I vår bostadsväljare kan man se uthyrningsstatus, lägenhetsritningar, placering i fastigheten samt bofakta.

Vy över Norrskenet och länk till bostadsväljaren
​Klicka på bilden för att öppna bostadsväljaren.​

Lägenheterna och fastigheten

Du flyttar in i en helt ny lägenhet inredd med stilrena och moderna material. Parkettgolv är standard i kök, sov- och vardagsrum. Entré och badrum har klinkers. Samtliga lägenheter har egen diskmaskin, mikro, tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter får också balkong eller uteplats.

Gästlägenhet

​Som hyresgäst i Norrskenet kan du hyra en gästlägenhet när du får besök av vänner och bekanta. Gästlägenheten är fullt möblerad och har plats för upp till fyra personer.

Kommersiella lokaler

I gatuplanet bygger vi kommersiella ytor för kontor, butiker, restauranger och caféer. Här planerar vi för fem lokaler. Är du intresserad av att hyra lokal? Kontakta Ulrika Frost på telefonnummer 013-20 85 84.​​

Fakta Norrskenet -etapp 2
Område: Vasastaden
Hyra: 5 795–14 996 kr
Antal rum: 1 till 4 rum och kök
Yta​: 28 - 100 kvm
Byggår​: 2019/2020
Antal bostäder: 113
Balkong/uteplats: ja

Länkar

Bilder
Projektblad​​

Områdesinformation
Lokaler för uthyrning

Höga byggkostnader förklarar höga hyror
Flyttkedjan öppnar nya dörrar

Kontaktpersoner

Ulrika Frost. Foto.Ulrika Frost

Affärsutvecklings- och uthyrningsansvarig kommersiella lokaler
013-20 85 84
ulrika.frost(a​)stangast​aden.​se​​​