Läs mer

Vasastaden, Norrskenet Etapp 1

ETT URBANT DRÖMLÄGE

I det gamla industrikvarteret vid Östgötagatan och Sveagatan i Vasastaden bygger Stångåstaden 300 lägenheter med hyresrätt och kommersiella lokaler i markplan.  I Norrskenets första etapp har vi byggt 97 lägenheter om 1–5 rum och kök i storlekarna 26–150 kvadratmeter. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Byggår 2018.

 


Antal rumAntal lägenheter
1 rok5
2 rok44
3 rok22
4 rok24
5 rok1

Gästlägenhet

​Som hyresgäst i Norrskenet kan du hyra en gästlägenhet när du får besök av vänner och bekanta. Gästlägenheten är belägen på markplan med uteplats och egen ingång. Den är fullt möblerad med plats för upp till fyra personer och är det finns även köksutrustning samt tvättmaskin och torktumlare. 

Området, Vasastaden

I Norrskenet har du nära till det mesta, ett riktigt drömläge. I Vasastaden finns redan idag skolor, livsmedelsbutiker och restauranger. Och i den nya stadsdelen i Vasastaden öppnas butiker, caféer och restauranger. Även när du vill ta dig utanför innerstaden kan du nästan inte bo bättre – resecentrum ligger bara några få minuter bort och med bil kommer du snabbt och smidigt ut på motorvägen.

LÄNKAR

Bilder

Bostadsväljare

KONTAKTPERSONER

Elina Zerpe
Kundansvarig​
013-20 86 83​
Elina.zerpe(a)stangastaden.se​​​​​​