Läs mer

Majelden, Tallbacken

Toppenlägen att hyra

Här har vi byggt för alla som söker ett nytt men prisvärt boende i en lugn omgivning. Kanske har du bott i lägenhet eller villa i närheten och trivs i området men längtar efter den bekvämlighet och service som hyresrätten erbjuder?

I Majelden bor du bara en kort cykeltur från city. Samtidigt finns det flera gröna små oaser i området med plats för promenader, lek och avkoppling. Majelden har alla möjligheter till en enkel och skön vardag för dig som ibland har svårt att få tiden att räcka till. 

Tallbacken 

Nu finns två flerbostadshus i 5 våningar med totalt 28 lägenheter i storlekarna 1-4 rum och kök. I bottenvåningen finns det en förskola.

Skissbild över Tallbacken. Illustration.
 

Om Majelden

Majelden tillhör ett av Stångåstadens äldre områden och har med sitt trivsamma lugn, gröna omgivningar och närheten till city alltid varit ett populärt val för bostadssökande. Det höga läget med härlig utsikt lockar, men också områdets goda kommunikationer. I närheten finns Berga Centrum med service som vårdcentral, tandläkare, apotek, livsmedelsaffär, frisörer, restaurang med mera. På gång- eller cykelavstånd ligger även sim- och sporthall, grundskolor, förskolor samt flera större arbetsplatser som SAAB och Universitetssjukhuset.